emircanz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Merhabalar oyuna daha bugün yeni başladım sagespire serverında ve mage classı açtım. Fakat soullar konusunda çok kararsızım dps oynamak istiyorum ve stormcaller, elemantalist bir de dominator verdim ama sanırım yanlış mı yaptım emin değilim bir yardım eli uzatabilcek varmı acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bilmiyorum benim pyro, arcon elementalist oynamışlığım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?94,5436871 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 pvp dışında kasmak için warlock soulunu kesin almalısın bence. Mortality sayesinde 5-6 mobu aynı anda çok rahat kesiyorsun hemde bi kaç saniyeni alıyor. Onun dışında ben mageimi kasarken pvp de sc/ele kullandım. ama şimdi sc/domi bi pvp build yaparsan süper olur. Hiçbir melee class dayanamaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar