kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 msn plus u sildim ve listemdeki bütün herkesin nickleri gitti sadece e mailleri kaldı ? sildim programı ba$tan yükledim yine aynı ne yapmam lazım böyle bir sorunla karşılaşan var mı?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 msn zaten nickleri tutmuyor ki. onu msn plus yapıyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 MSn nickleri tutuyordu .. şimdi sadece e mail olarak gözüküyorlar nasıl okuyorsun ki?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 valla msn messenger 6.2 var, şu anda da açık, nickleri de tutmuyor. belki de ben bilmiyorum..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ayarlardan biryerlerden mail ile göster seçeneğini bulup kapatırsan sorun hallolur.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 anaa harbi. Contacts -> Manage Contacts -> View Contacts By > Display Name[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 farkettim $imdi sağolunuz. bu arada msn plus u kullanmayın.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Nie yaw msn plusdan ben mutuluyum :D bide kimin kimle konustugu gorsem.oyle bi plugin bulsam alla!!!!! :P[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar