Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaw geçen aplam " kafanın arkası kelleşmiş uhuahuha.." dedi gittim bi baktım harbiden biraz seyrelmiş.Zaten senelerdir dökülüyodu yawaş yawaş en sonunda korktuğu m başıma geldi.daha 19 yaşındayım yardım edin!!napimm?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sarımsak sur[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 saç bakım setlerini kullan,saç diplerini güçlendiriyor.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Llama, 19 Eylül 2004 22:08 tarihinde demiş ki: sarımsak sur Bence kafasına alabalık bağlasın.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 nihaha heryerdeyis sende artık bizdensin senide durlag ısırmış olmalı[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 daha hayatımın baharında :-P olcak işmi...Alabalık iimiş:D yaw 2'yemi vurdursam diyorum.ama şimdi üni. başlıcak kızlar korkar kaçar :D [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Eylül 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Galatasaray'da Suat vardı o tam kel di sonra adam bonus oldu çıktı :lol: bişi olmaz şimdi sen saçbakım ürünlerine para bayıl biraz jöle kullanma geçer.. Yada Kazıt kazıtınca güçleniyomuş :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Saçların uzunmu? uzun saclar hep daha cok dokuluyo. Ben her sacımı yıkadıktan sora bı tutam sac bırakıp cıkıyorum valla eheh. Bu arada gercekten ciddi sac dokulmelerinde sarımsak acaip ise yarayan bir metoddur.[signature][hline] The Truth is out There
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 uzun deil şerçe parmak kadar bişi :D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hiç jöle sürmem yaklaşık hergün duş alırım ve hiçbi zaman yastıkta duşta sağda solda saçımı göremiyorum hiç dökülmüyor aşırı gür aman böyle devam etsin :D[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
sheref Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Sarmısak çok yararlıdır da citti boyutta kokuyor..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 saç kandan beslendiğinden dolayı uzun saçlıysan sağlığın gittikçe bozulabilir,kısa saç her zaman en iyisi.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 oha ilk defa duyuyorum bunu ama mantıklı.demek kıllar wamp'miş[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Chemical, 19 Eylül 2004 22:25 tarihinde demiş ki: hiç jöle sürmem yaklaşık hergün duş alırım ve hiçbi zaman yastıkta duşta sağda solda saçımı göremiyorum hiç dökülmüyor aşırı gür aman böyle devam etsin :D aynen:)aile de de kellik yok hem baba hem anne tarafında:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock:
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaw saçınızın durumunu sormuyorum:D?! ben nasıl durdurcam bu yıkımı?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Eylül 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 vur 2ye gitsin daha küsel!!! kafa şeklin nassı uygun mu 2ye?[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ewt uygun hiç bi yamukluk yok:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bi cildiyeciye git. yada şöyle birşey var bir arkadaşımın babası denemiş saço dökülürken.terebentin esansı diye birşey var eczanelerde satılan(arkadaiımın babası da eczacı) onu şampuanına karıştırıyorsun hergün saçını yıakrken gerçektne de durduruyor.o salak salak kozmetik ürünlerini(vichy) falan kullanmış fayda etmemiş terebentin esansı işe yaramış.ama önce bi cildiyeciye git.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Norton_Antor, 19 Eylül 2004 22:41 tarihinde demiş ki: bi cildiyeciye git. yada şöyle birşey var bir arkadaşımın babası denemiş saço dökülürken.terebentin esansı diye birşey var eczanelerde satılan(arkadaiımın babası da eczacı) onu şampuanına karıştırıyorsun hergün saçını yıakrken gerçektne de durduruyor.o salak salak kozmetik ürünlerini(vichy) falan kullanmış fayda etmemiş terebentin esansı işe yaramış.ama önce bi cildiyeciye git. o sanırım sac dokulmesını gecırdıgı gıbı sacları gurlestırıyorda[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 tamamdır o zaman ben 2 yılıdır yaz kış 2no gezyom,hem çok rahat hem de karizmatik bence dene bu arada da 15-20 günde bi berbere gideceğin için zaten gürleşir[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yan etkisi yoktur demi :D kısır olmayalım huehe:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 her yıkamada şampuan kullanma[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 terebentin=tiner bilginize lol ;-)[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Benim de baya bi açılma var. Yaşım 17. Sarımsak gerçekten işe yarıyor. Öyle böyle değil gerçekten! Peki koku problemi? Şöyle olacak; her gece yatmadan önce süreceksin. sabaha kadar zaten buharlaşıyo sabah güzelce yıkarsan koku moku kalmaz. Saçını da zeytin yağlı yeşil sabunla yıka. Çok iyi gelio. (yalnız cildin kuruysa olmaz yeşil sabun sana)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: einsof_totor23, 19 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki: terebentin=tiner bilginize lol ;-) diil işte terebentin, sentetik, selülozik diye 3 tiner türü var birde tiner ingilizceden Thinner yani inceltici demek Tiner diye birşey yok yani onlar inceltici boya gibi bişi yani boyanın nasıl rengi türü varsa boya diyerek bişi alamıyorsan tiner diyerekte alamaman lazım ama halkımız tineri ,sentetik tinere bağdaştırmış tiner diyince direk onu veriyorlar hehe[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Öne çıkan mesajlar