LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ehoe, bildiğiniz pazar eklerinde filan çıkan bulmaca eklerinde olan kare veya çengel bulmacalarını internette arıyorum.. özel olarak bu işler için olan bir site var mıdır? bir iki gündür çeşitli sebeplerden feci şekilde bulmacalarla haşır neşir oldum da, acep bilgisayarda da olur mu bu iş diye merak saldım, ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 buraya bir bak istersen.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Burası Ema'nın zamanında söylediği kral bulmaca sitesidir.Ilginç ama biraz hehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar