Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güç sorunu ile ilgili

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

şimdi bilgisayarımda monitor aldım 3-4 hafta kadar once... çıt çıt sesler çıkıyordu o gitti tamire onun tupte sorun buldular ama başta sorun yoktu onda soradan oluştu neyse yenisi geldi onu taktım bu arada samsung monitor giden 763mb di gelen 793mb neyse bu da arada gene sesler çıkartıyor şimdi napabilirim benim tahminim acaba bi guç aksaklığı mı var elektrikçi çağırttım eve baktı voltaj normal 219 220 gosteriyor acaba kasanın guç kaynağı mı bozuldu da monitoru de bozuyor? aynı sesler kasadan da geliyor bu arada monitorun kendi fişi var kasaya direk bağlanmıyor yani şimdi bu sorunu ben kesintisiz guç kaynağı almayı dusundum ama kasanın guç kaynağı bozulduysa fayda etmez tabi şimdi sizce nedir bu sorun ben ups mi alım yani kesintisiz ya da direk gidip kasanın guç kaynağını mı değiştirteyim napayım? cevaplarınızı bekliyorum çunku bugun halletmek istiyorum bu sorunu monitor daha fazla zarar gormeden eğer boyle bişi varsa... çunku monitorde olamaz sorun yeni apayrı bi monitor geldi yani ya kasada sorun ya da samsungun butun monitorleri bozuk...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada başka bi düşüncem ise ekran kartının bozulmuş olabileceği msi fx 5600 var 128 mb... o direk monitore bağlı yani acaba o da etkiliyor olabilir mi ama goruntude bi sorun yok yani kasanın guç kaynağı etkiler mi monitoru kasadan almasa daha gucu çunku ekran kartı bağlı sonuçta monitore o da kasadan alıyor gucunu...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

monitörler kendi elektriğini kendi fişinden alır ekran kart ise bilgisayarda oluşturulan görüntüyü monitöre iletir elektriği iletmez

belki sorun monitörünün güç kablosundan olabilir ama çıt çıt seslerinden bişey anlamadım

sen en iyisi al o monitörü samsungun yetkili servisine götür(yada aldığın yere)
Sosyal ağlarda paylaş

aldım goturdum hatta bugun yeni monitor geldi ama onda da var bazen yapıyor ses bende guç kaynağı yetersiz olabilir diye dusundum ayrıca ozel bir priz aldım şimdi refresh rate i de 75 herz yap dedi adam satın aldım yerdeki adam 60 da çalıştırmak sorun yapabilri flm dedi şimdi guç kaynağını taktım makinaya 350 watt aldım vantec ion 2 power supply ama gene arada ses yapıyor ekran kartında mı soru nvar acaba monitordeyse hala sorun o zmn samsungun butun monitorleri bozuk yani bugun geldi yenisi daha çunku eski monitor de 2 haftalktı bakıma yolladımda o gelmedi yeni başka bişi yolladılar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten benim başıma geliyor ço kaz rastlanan bi durum heralde şimdi guç kaynağını değiştirdim yeni priz aldım monitor zaten yeni yani herşey değişti gibi ama hala ara sıra çıt ediyor alet... sinirlerim bozuldu artık... elektrik kontrolu de yaptırttım elektrikçiye normal 220 watt yani... yeni gelen monitorun de bozuk olma ihtimali de çok dusuk ama onu bile düşünüyorum yani paranoya oldu...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

ya elektronik olan herşeyi soktum makinadan elektrik dalgası yaratabilecek hala ses geliyor kafayı yicem... mühendis gibi çalışıyorum burda 2 gundur onu sokup onu takıyorum odam bilgisayar dükkanı gibi oldu ama hala çözemedim sorunu.. .gene monitor bozuk sanırım ama inanılmaz bi olay... ya da bunların monitoru boyle ses yapıo arada...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse

[Bu mesaj fortinbras tarafından 19 Eylül 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kasayı açtım ekran kartının fanı toz tutmuştu baya kaplamış acaba ondan mı bozuluyor monitorum ya?
temizledim onu gerçi bu sefer bilg açılmadı başta dedim yaktık ekran karıtın temizlerken sonra açıldı ama şimdi test ediyorum arada gene bişiler oluyor ama azaldı sanki...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...