Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balık almak istiyorum..

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bir balık almak istiyorum.. siyahımsı bişey olsun , ufak bi fanusta yaşayabilsin, tek yaşamayı bilsin, ve çok yimah yimesin.. Varmı böile bi cins? yoksa benmi çok şey istiorum işkenceci olarak görmein hehe :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 14 Eylül 2004 03:52 tarihinde demiş ki:
Sonuçta bunlar soğukkanlı yaw sıcak kanlı bir şeyler alsana kedi,köpek,yunus filan eheh :)

yav daha dün köpek buldum kurt kırması bedava, fakat valideyle almaya gittiiimde bu köpek büyür sonra sen okuldayken ben bakamam ayrıca apartmanda olmaz bu köpek dierekten vazcaydı..
bende dedim balık alıom çünkü bunların ne köpeğe yada kediye bakçağı var nede kediye yada köpeğe vercek parası.. para biriktirmeye başladım bende hayırlısı bakalım ilerde inşallah alıcam bi baksır..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

alma derim kardeşim şahsen ben de var bi işe yaramıyo ne gel dersin anlar ne sevebilirsin ne de havızası var 24 saat boyunca boş boş yüzmekten baska bişi yapmaz bi de ugrastırır yok her gün yem ver ısıtıcı al hasta olsun ilaç at ölsün çöpe at suyu kirlenir pompa kirlenir delirirsin en iyisi kedi köpek bişi al
Sosyal ağlarda paylaş

kedi köpek olayını denedım.. halledemedim evdekiler sorun çıakrtıor apartman olması vs vs.. yuzunden..
en temiz iş balıkta heralde dedim.. sen öyle söyledin.. iguana dedim vazgeçtim.. kuş dedim, yok çok kuş baktım zamanında..
ve vazcaydım artıqın.. hayvan falan bakmıcam uzun bi sure uni hayatına atılayım kendi evime alırım alırsam bişiler..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
uyushuk, 19 Eylül 2004 03:55 tarihinde demiş ki:
bir fanus, kırmızı veya siyah balık, içinde kale, dipte şekil taşlar. ahanda tamamdır işte git balıkçıya petshopun yerini sor oradaki adama bunalrı söleee sonra gel bana teşekkür et.

zamanında bende bu tip birşey aramamıştım, daha çok amerikan filmlerinde balıklar bunlardadır. tr'da hiç rastgelmedi.. :)[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 3)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Kuşu öldüğü için üzgündür*

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...