Daniel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 selamlar oncelikle ben hard diskimi 2 ye bolmustum ayirdim c ve d olarak c deki boyut : 5,85 gb d deki boyut : 12.7 gb yanliz sistem dosyalari ve windows c ye kurulu oldugundan c ye cok az alan dusuyo bu yuzdende tekrar c ile d yi birlestirmek istiyorum ne yapabilirim , nasil bir yol izlemeliyim ?[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bi prohram vardı ama adını hatırlayamadım boot lu bi şeydi,sen inndir com a bi bak[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bütün bölümleri sil fdisk ten sonra nasıl böldüysen öyle temel bir bölüm oluştur. (pek iyi anlatamadım ama fdsik le hiç alakan olmasa bile 1 saat kadar kurcalayarak fdisk ustası olabilirsin :D)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Malzemeler : 1 adet harddisk 1 adet elektirikli testere 2 adet bez 1 adet priz 3 bardak su 1 adet beyaz tutkal 1 adet cetvel Yapılışı : Öncelikle hd'mizi alır elimizden kaçamayacağı bir noktaya koyarız.Sonra beyaz tutkal ile sabitleriz. Prizimize testeremizin fişini takar "tak fişi bitir işi" taktiği ile testeremizi halihazırda tutarız. 1 bardak su içer ve dua okuduktan sonra bezlerimizden biriyle hd'mizin üstünü örter ve "huzur içinde yat" deriz. Testeremizle keskin ama sert darbeler vererek hd'mizi ikiye bölmeden önce cetvel ile ölçüp hangi tarafta kaç gb kalacağını hesaplarız...Sonra bir bardak daha su içer ve rahatlarız. Ardından testerimizle hd'mizi iki ayrı parçaya böler ve üstüne son bardak suyumuzu içeriz...Diğer bez ile de terli alnımızı sileriz...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Eger HDD üstündeki bilgilerin degerli ise ve onlari cdye yazma gibi bi sansin ve o bilgileri kaybetmeden c ve d yi birlestirmek istiyorsan POWERQUEST PARTITIONMAGIC 8.0 kullanip bunu yapabilirsin, 50 mb lik bir program ve p2p programlarini kullanarak indirebilirsin, kullanimi oldukca basit yani 2-3 tusa basiyorsun o zaten herseyi yapiyor ve cok güzel bir program Ama bilgiler önemli degilse, isleri eski yöntemle hallediceksin, sistem disketi hazirlayip (icinde fdisk.exe bulundugundan emin ol eger yoksa netten indir - google dan aratip bulabilirsin) bilgisayari sistem diski ile ac ve acildiktan sonra fdisk.exe yi calistir... C ve D partitionunu ordaki seceneklere bakarak sil, ve yerine yeni tek bir patition yarat - seceneklerde kolaylikla anlayabilirisin...Ondan sonrada yeni partitionu formatla olay budur...Fakat fdisk kullanirsan hdd icindeki bdata ucar ona göre...Iki secenegin var yani.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar