tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Lineup Appearance: +1 Point dgfdg hepsi çıkar diye düşündüm bol bol yenilcekleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 deiştirdim biraz sdf helal teamMain Team 3 - Check 1 - Filthy 5 - July 8 - LosirA 8 - NesTea (captain) 3 - Sheth 1 - SLoG 1 - Tgun 6 - Team SlayerSAnti Team 5 - GuineaPig 4 - GuMiho 7 - sC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mendoza said: Cuce said: boxerı kaptan yapmıyanlar bence sc modluğu bıraksın zaten (tu)(tu) imparator hazretlerinin sadık bir izleyicisi olduğumu defalarca ispat ettim. boxer ayrı bir konu. imparatora lakap takanlarla tartışacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tunca lan dongraegu dövüo herkesi sen anti team seçtin das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 baya dandik oldu zaten benimki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 benim takımda boxer ve alicia dövdü nihahah 2de 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Choya malı Leenock'u oynatmayarak içine etti takımımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar