Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2x Sutherland combo @ 17eylül cnbc-e


Jhengie

Öne çıkan mesajlar

saat 22:00'de başrolde 24'ün karizmatik ajanı Kiefer Sutherland'in oynadığı "The Bay Boy";



said:

Yönetmeni : Daniel Petrie
Oyuncular : Liv Ullmann, Kiefer Sutherland, Alan Scarfe, Mathieu Carriere
Yapım Yılı : 1984

1937 yılında Nova Scotia’da (Kanada) yaşanan bir öyküyü anlatan The Bay Boy’un (Un printemps sous la neige) başrol oyuncusu Kiefer Sutherland bu filmdeki rolüyle Kanada’da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştı. Son derece fakir bir ailenin oğlu olan genç Donald ciddi bir ikilemle karşı karşıyadır. Ailesinin beklentisi Donald’ın bir din adamı olmasıdır. Oysa Donald’ın hiç de böyle bir niyeti yoktur. Her şeyden önce bir rahibeye karşı pek de masum sayılamayacak duygular beslemektedir.
cnbc-e


saat 01:00'de ise Kiefer Sutherland'in babası Donald Sutherland'in oynadığı, yaklaşık birkaç ay önce yayınlanmış filmin tekrarı "The Great Train Robbery"



said:

Yönetmeni : Michael Crichton
Oyuncular : Sean Connery, Donald Sutherland, Lesley Anne-Down, Wayne Sleep
Yapım Yılı : 1979

The Great Train Robbery, 1855 yılında İngiltere’de gerçekleştirilen bir tren soygununu anlatıyor. Tarihte ilk kez hareket halinde bir trenin soyulması olarak bilinen olayın kahramanları Edward Pierce, Agar ve Clean Willy adında üç kişi. Ekibin beyni olan Edward Pierce’ın planına uyarınca Kırım Savaşı’ndaki askerler için gönderilen altın külçelerini taşıyan treni soymak üzere harekete geçen ekibe dışarıdan yardım eden bir kişi daha vardır. Çekimleri İrlanda’da gerçekleştirilen film soygun filmlerine iyi bir örnek.
cnbc-e


the great train robbery izlediğim çok eğlenceli ve güsel bi filmdi..donald sutherland'e de ekstra hayranlık duyarım bu filmdeki performansıyla..hepinize tavsiye ederim biras geç saatte olsa da..

iyi seyirler[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar filmler bu geceydi..yani biri bitti biri de gece daha başlamadı..

17 eylül olayına gelince yanlış yazdığımız farkettiğim gibi ghaldszara msj attım değiştirmesi için ama hala değişmemiş..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...