Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 merhaba 150 - 350tl civarında ses sistemi almayı düşünüyorum. mevcut sistemim philips spa2300 ve line 6 ux1 ses kartı ,bu sistemle elektro gitar çalmaya çalısıyorum (guitar rig, amplitube gibi programlar kullanıyorum tonlar için). beklentim mid ve tiz seslerin daha sıcak ve gerçekçi olması(gitar çalarken ve müzik dinlerken). Ağırlıklı olarak metal, neoclassical metal, classical music, rock, arada sırada blues ve çok nadir dıptıs lı müzik de dinlerim bu yüzden basslarda en azından tatminkar olmalı. sanırım 5+1 uygun değil gitar olayı için bu yüzden onu pek düşünmüyorum tabi tonun sıcak olması daha çok gitarı çalana , gitarın kendisine ve seçtiğim tonlara bağlı diye biliyorum. şimdilik bunu (Microlab Solo-7C 1+1) http://www.vatanbilgisayar.com/microlab-solo-7c-solo-7c-1+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=39898 bulabildim ama ayrıntılı yabancı veya türkçe bir incelemesini bulamadım önerileriniz ve görüşleriniz nelerdir? (müzik altında açabilirmişim bu konuyu ama burası daha doğru oldu gibi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 up almayı düşündüğüm speaker indirime girmiş 300 tl şu an. alınır - alınmaz gibi bişey deseniz bari :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 EN UFAK Bİ FİKRİM YOK AMA BENCE AL :) İÇİNDE KALMASIN :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bence alma :) :) :) :) :) - Abi dediğin şeyleri adam gibi yapabilmek için yamaha almanı öneriyorum, onlarda daha pahalı doğal olarak, hayal kırıklığına uğrayabilirsin microlab konusunda, eğer incelemesi falan yoksa riske atma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar