scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Merak ediyorum hep, dün Dreamhack vardı mesela, canlı yayın yapılıyor ama maçı yapan oyuncu o streami yanda başka bir makinede açsa yada ona başka bir arkadaşı izleyip şu şurda bu durda demiyormudur ? Eğer böyle ise gizlilik filan bitiyordur. Düşündüm düşündüm içinden çıkamadım. Acaba stream biraz geçmi yayınlanıyor. Buna karşı bir önlem varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 scnoobtr said: Merak ediyorum hep, dün Dreamhack vardı mesela, canlı yayın yapılıyor ama maçı yapan oyuncu o streami yanda başka bir makinede açsa yada ona başka bir arkadaşı izleyip şu şurda bu durda demiyormudur ? Eğer böyle ise gizlilik filan bitiyordur. Düşündüm düşündüm içinden çıkamadım. Acaba stream biraz geçmi yayınlanıyor. Buna karşı bir önlem varmı ? Bu turnuvalar Lan'dan oynanıyor. Yani turnuva alanı var herkezin gözü önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar