senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sen alcaksan al hocam. ses kartını aldım bunu da almış olmayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Haci ben ev falan degistiriyorum simdi, birsuru masrafim var, suan icin ölumcul gerekliligi yok. Ben o fiyatlara bulurum bisey sonrada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 up sdffsd kullanmak su ana nasip oluyor aleti de ben ses alamiyorum ya gittim rca girislerini bildigimiz jacka donusturen zimbirtidan aldim kulakligi bagliyorum oraya ama ses gelmiyor ama windowsa bakinca oynatiyormus gibi gosteriyor ayni sekilde onunde headphone cikisi var kulakligi oraya bagladigimda da ses alamiyorum. lan pre-amp mi lazim diye benim anfiyi bagladim ses kartina arkadaki rca'lardan amp'in inputuna yine ses yok alette bir problem varmis gibi gozukmuyor driverlar calisiyor win aleti taniyor, mixere baktigimda volume yukselip alcaliyor ama ses gelmiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bilgisayarınız fişe takılı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 - O/B ses kartini bios'tan iptal edip dene. - Beceremezsen, oynatmaya calistigin program herneyse, ayarlarindan primary audio source'u m-audio yap. - Ses cikisini kulakliktan almayi dene, varsa m-audio'nun kendi programindan kulaklik cikisini main out yap. aklima gelenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 simdi farkettim ki ses gelmiyor degil cok cok cok az geliyor bu hem arkadai rca cikislarindan boyle hem de kulakliktan bi amp ile yukseltmek mi lazim ki ya burdan cikan sesleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sorunu buldum lan sanirim adaptorun dandikliginden oturu sanirsam orda 9 -12v ayarlayabiliyorsun ben 9 yaptiydim 12 yapinca ses yukseldi biraz ama feci bir dip gurultusuyle birlikte ya volt ya amper yetersiz geliyor sanirsam. yarin girip guzel bi adaptor alayim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Hic adaptör takmamayi bi denesene? Sorun adaptör taktigindan da olabilir, usb'den beslenmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar