Iggy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 çook acil essaye ihtiyacım var bu akşam 12ye yetişebilecek şekilde. şehir dışına gitmem gerekiyor acil cunku birazdan. yapabilen olursa 70tl vereyim baya acil cunku. first draft olacak bu o yüzden hatalar olsun zaten sağlam bi essay istemiyorum c alacak bi essay istiorm. o yüzden yazan arkadaş çok iyi essay yazan biri olmazsa sevinirim zaten. belli olmaması lazım. yaparım diyen varsa bana öm atsın hemen cebini arayıp konuyu vs anlatayım. hemmen evden çıkmam lazım cepten bakarım ben ömlerime. iyi para beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ingilizce 101 essayi. konu yalanlar. outlineda hazır yok mu yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 take it essay bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Essay'i niye kendin yazmiyorsun brah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Gündüz evde olsam yazardım. Okullar kapanmadı mı ne essayi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar