BaaL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 sadece internetten yayınlanan ilk film (diyolla) , youtube sponsorluğunda falan çekilmiş zaten. ama sadece amerikadan izleniyormuş şuan kopirayt vs durumlarından. (netten biraz arayınca bulunuyor tabi streamlencek yer) kadro kasmışlar çok fena. http://www.imdb.com/title/tt1682246/ 6.8 imdb'de ki şu üçü yeter sadece; yüklesin biraz izliycem not da veririm 2 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ekşiciler keşfedip ayağa düşürmeden izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 geçen yutubta görmüştüm kadro çok sağlam. altyazı çıkarsa izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ben de şöyle bi hızlı hızlı ilerleyip izlemiştim, dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar