wraog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Oyundan aldığım screenshotlar .pcx olarak akydediliyor.Ama birtürlü açamıyorum.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ms Paint,Photohop, Corel Programları ve hemen hemen tüm grafik işleyebilen programlar açar. Hatta viewer larda açar : ) AcdSee fln yükle ..[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay elma 18.09.2004'te Saat 22:59'da MSN'den demişki : abi şunu iyi kavradım ama elma aynı gece 23:23'te de demiş ki: abi bişi daha kavradım -- eheh akıllanmayacak walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Irfan view yada acdsee gibi bi program yardımıyla o resimleri goruntuleyebilirsin...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar