can Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bilgisayarcılarda yokmuş öyle dediler. mac şeyiymiş. nerden taktırabilirim?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 FireWare? Firewire ı falan kastediyorsan genelde dijital kameraların bilgisayara bağlanmada kullandığı birim onun için özel parçalar var kadıköyden bulabilirsin disket sürücüsünün konduğu yere takılıyor ve genelde sana hem usb hem firewire çıkışı sağlayan donanımlar mevcut(teknosada yada hızlı sistemde kesin vardır) Firewall diyorsan o software güvenlik programları ama bunu kastettiğini sanmıyorum Fireware diye bişey duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 "mac şeysi" olduğundan eminsen firewiredır. Bazı cihazların bilgisayarla iletişimini sağlayan USB gibi bir kablo sistemidir bildiğim kadarıyla USBden daha hızlıdır. Bilgisayarında boş PCI slotu varsa, pcı slotuna takılabilen cihazlarıda vardır. edit: pardon okumadan atladım[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 18 Eylül 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 darestanin dedigi eger anakartinda firewire varsa o sadece front panel gibi oluyo pinlerine takman lazim anakartinda yoksa diger arkadasin bahsettigi gibi pci karti seklinde alman lazimki oda pahaliydi en son[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 firewire yanlış yazmışım. slot mlot anlamam ben türkçe anlatın şunu. kaç paradır şimdi bu?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 emriniz olur cay kahve?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hımmmmss...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar