makaveli77 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Arkadaşlar foruma bir göz attım bir çok arkadaş gibi bende patch'i yüklemede sorun yaşıyorum. Forum da problemimle ilgili olan bütün konuları okudum ve hepsini uyguladım fakat sonuç olarak oyunu silip baştan yükleme dışında bir yere ulaşamadım. Yaklaşık 1 sene önce oyunu bırakmıştım şimdi döneceğim, hesabıma subscriptionda koydum ama bir türlü oyuna giremedim. Problemim hakkımda EA.com dakilerle de konuştum onlar dns'yi sıfırlamamı, patch.cfg adlı dosyada bazı şeyleri değiştirmemi ve http://support.ea.com/app/answers/detail/a_id/776 linkindeki dosyayı indirmem gerektiğini söyledi fakat bu dosya da launcher gibi hata verdi.Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 kimse bilmiyormuş galiba... benim sorum launcher şimdi patchliyor. akşamdan bırakdım yarısını falan indirdi. eğer kapatıp "stream game data while bla bla" ile oyuna girersem yapılan patch silinirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bendede [patcher-goa falan bişiler diyo yüklemiyor patchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bende de oldu patch sorunu sg ea demek istiyorum patch de 9817mb dio akşama biter off choppamı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ya arkadaşım bugün oyunun paketini aldı hiç bir şekilde keyi giremiyor keyi accounta.Trila accountu vardı ona yüklemeyi denedi olmadı.Cd keyle yeni account açmaya çalıştı onuda kabul etmedi.Ayrıca key kullanıldıda demiyor direk inlavid diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar