Xayder Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Antalyada şöyle dar ara sokaklarda karanlık olmayan, aydınlık temiz hoş kaliteli iyi eğitmenlerin olduğu bir spor salonu var mı? lara tarafında oturuyorum. Amacım rejim+spor 2lisini uygulamak 107 kiloyum ve 1.86 boyum var son 2 yıldır boş boş pc başında oturmak bana 30 kiloya maal oldu. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Akademy yada Academy diye yazılıyor tam emin değilim bizim evin oralarda gayet iyi fiyatıda 25 milyondu en son ne durumda bilmiyorum dene derim. yeride nası anlatiyimki bilmem ahmet bleydi ilk öğretim okulunun gerisinde fırın var fırının yanında bu kadar yardım edebileceğim vallaha kolay gelsin :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hö? desem :) bileydi komaş arkası olmuyormu senin oturduğun yer bahçeli evlerde barbaros un oralar değil miydi?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ohaa ahmet bileydi ilköğretim okulu naptın abi :) bahçelievler bizim orası orda ahmet bileydi ilkokulu var onun az gerisinde sağında fırın var onun yanındada fitness var işte[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 o lara yolunda köşede bolu hasan usta varya onun sol çaprazında bir park var hatta bide kütüphane var o tarafa doğru 50mt sonra " Greens " diye bi body building / fitness salonu var 4 katlı bi yer (bodrum katıyla birlikte) orası temizdir kalite adamlar gider iyidirde gitmiştim zamanında..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hmm güzelmiş ya o greens e gidicem yada talya otelinde varmış iyi eğitmenli fln oraya gideceğim teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ışıklardaki vip cafe yi biliyon mu orlarda tam aradıgın bi yer var ama ismini unuttum.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 oğuz olmasın o fistan? :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ışıklar ve lara tarafındaki bady salonlarına giderken yarım kilo kadar şap yemen tavsiye olunur.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: uyushuk, 19 Eylül 2004 03:48 tarihinde demiş ki: ışıklar ve lara tarafındaki bady salonlarına giderken yarım kilo kadar şap yemen tavsiye olunur. neden[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 deli hatunlar geçiyor sanırım orda ondan :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar