Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker yokmu Yaf ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam millet ben Aydın da 83/3 tertip bi askereemm... hayat nası len Walla özledim uo oynamayı... warcraft felan... warmı online asker ??[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Mesaj tarihi:
çürük almak iyi bişi degil beyler... cürük raporu olanlar devlet memurlugu yapamıyor ileride ayrıca da bu memlekette askerligi yapmamak bi utanc sayılıyor :-P[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
devlet memuru olmamak pek umrumda diil açıkcası, :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
benım daha bozulmamıs hazır askerım ekımde go go go tokata pıyade olarak[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 19 Eylül 2004 13:56 tarihinde demiş ki:
devlet memuru olmamak pek umrumda diil açıkcası, :)

ehe o sensin ama:) bide su vardır; askere gitmeden önce kaytarmak için cok sey yaparsınız ama gidip geldikten sora "ulan iyikide yapmışım " dersiniz cunku iyi kötü çok sey ögretir:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
walla ben teskereciyiö şafak demiş cart curt.. sen benim torun oluosun... kolay gelsin. Askerde bilgisayar bildinizi walla sölemeyin zikerler..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Mesaj tarihi:
herkezde soyleyın dıyor sen ıkı oldun pc bıldıgını soyleme dıyen[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
  • Yeni Oluştur...