Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Merhaba, Alet yepyenidir hiçbir çiziği, kirliliği yok. Bütün kutusu ve içeriği duruyor. Jelatinin bugün açtım Jailbreak yapıp birkaç uygulama yükledim. Ve mat jelatin ile önü ve arkayı kaplayıp yana da siyah bumperlardan taktım. Ürünün 1 yıl uluslararası garantisi var ancak bu Türkiye de işlemiyor diye biliyorum. Ürünü İngiltereden getirttim ve pasaporta işlidir. Fiyat 1600 tl dir iletişim için mail adresim [email protected] veya buradan öm atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çok pahalı satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sıfır + 2 yıl garantili iPhone 4 migros'ta money visa idirimiyle 1690'a alınabilirken senin fiyat harbien pahalı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Unlockluysa max 1350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 simfree, kayıtlı 1400'e bulunabiliyor artık. abd'de de simfree satılmaya baslandıktan sonra fiyatlar indi baya. 1600'e ikinci el, simlock'lı satmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar