Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mrb arkadşalar ben bir template site buldum ındırdım. sadece anasayfadan mevcut bir site. Ama bir problem yaşıyorum. siteyi geocities e upload ettiğim zaman sadece arka pilan gözüküyor yanı yazılar çıkmıyor sadece arkaplan resmi gözüküyor. Şunuda söyliyim Template nın yanında txt klasör ünün içinde "directories, directories1 directories2 directories3 directories4 directories5" bun dosyalardan war. bu directories ların içine yazmak istedğim haber leri yazıyorum. bilgisayarımdaki template i açıyorum olmuş ama template yi siteye upload edince yazılar gözükmüyor. Acaba ben bu directories ları damı upload edicem nasıl yapıcam yardım edersenız çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1.ilk dizin (root) anasayfayı yükledin 2.directories1,directories2,directories3,directories4 diye klasörler açıcaksın 3.hepsinin içinde ne varsa onları yükliceksin bu kadar kolay gele...[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 txt leri tek tek upload etmen lazım [Bu mesaj Laughin__ tarafından 18 Eylül 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 İlk önce anasayfayı upload ettim. Sonra directories directories1 directories2 directories3 directories4 directories directories5 isimlerinde Subdirectories açtım klasör oluyor bu galiba Sonra Directories1 isimli klasör ün içine Drectories1.txt dosyasını upload ediyorum bu şekilde yapıyorum doğrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 evet öyle yapıcaksın[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yapicam eğer olmassa a. :D şaka yapıyorum tabi çok saolsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 http://www.geocities.com/elendiluo/elendil.swf Yıne aynı dediğin gibi tek tek klasör yaratip içine txt dosyasını attım. tek tek ama yine olamdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 geocitiesde sorun vardır[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar