titanguard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 İsiniz gucunuz milletin yazdiklarina laf atmaniz.benim gorusum senin gorusun farklidir.ben o yonden degerlendirirm sen farkli.birde yanlis bir yorum yapildiysa duzeltilir,su daha dogru denmesi daha duzgun olur.habire alinti yapip cevap yazmak aslinda ne kadar seviyesiz bir espiri anlayisinizi gosterir Bu arada kendini bilmez bir cok kisi troll yapmaktan baska bir ise yaramiyor bu forumda .burda insanlar bir seyler paylasmak yardim almak icin foruma yazi yazarlar.gelipte onlari kandirip eglence unsuru haline getirmek sizin ayibiniz Adınızın altindaki madalyalara bakarak kendinizi bu forumda milletten ustun goruyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hehe bir meme daha mı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 konu ciddi olmadigi, ipad mobil cihaz statusune girdigi ve bokunu cikardiginiz icin konuyu kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar