Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 arkdaşım sc2 camıyasının en kaliteli insanı olarak ben basından beri zaten oluşumun kendisine küfrettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi bu federasyonun turnuva falan yapacağını düşünenler var mı cidden? şaka mı? abi adamlar açık seçik BAŞIMIZA DERT OLMAYA geliyolar. şimdi türkiye'de siz çatur çutur indiriyosunuz oyunları steamden falan, almanya'da ben low violence idiriyorum. yaşını başını sormadan dayıyolar ağzına low'u türkiye'de bundan daha kötü etkileri olacaktır federasyonun. wait & see ಠ_ಠ -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Cuce said: cok olumsuz yönde etkileyecek. this LathspeLL said: Yasaklar teker teker gelecek. this LathspeLL said: Daha durun, o federasyon için ne ego savaşları çıkacak. and this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar