thecure Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 arkadaşlar bir bakanlığın açtığı sınava e imza ile başvurmak gerekiyor.e-imza için birkaç şirket var galiba onlara başvuruyosun internet sitelerinden.peki sonra noluyor bilen var mı?bakanlığın sitesinde başvuru formu hazır bekliyo ama e imzayı nasıl onaylayacaklar bu şirketler?kafam karıştı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 adım adım anlatıyorlardı orada, ama o imzanın kullanıma aktifleşmesi 1 haftayı mı ne buluyordu böyle usb kart okuyucu gibi bir şey gönderecekler akabininde teknik servis gelip nasıl kullanacağını nalatacak bilgisayarına kurulumunu yapacak fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bakanlıktan torpil var mı ? Yoksa boşuna uğraşma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 usb göndermenin dışında başka şekilde olmuyor dimi?ne bileyim internetten falan. 1 haftaya geç kalacağız yoksa.off.adım adım anlatılanları yaptık zaten ama e imza için de şirkete başvurduk size geri döncez tarzı birşey çıktı. bekliyoruz. o zaman e imza şirketi arayacak bizi sonra usb gönderecek.ona göre patrona anlatcam çünkü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 e şirketi ara direk zaten 3 tane firma var onlarınn da iletişim numaralrını bulursun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 linki de vereyim de belki işine yarayacaklar vardır.bazı işyerleri mecbur çalıştırmak zorunda. http://www.cevreorman.gov.tr/COB/Files/duyuru/anasayfaDuyurular/peralim/sinavduyurusuu.docx peki mobil imza daha mı hızlı olur ona dönsek şimdi? teşekkürler yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 http://img1.loadtr.com/k-498920-k.atat%C3%BCrk_imza.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar