Holysuffer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Selam arkadaşlar. Wow dan baymış olmam ve oyunun F2P ye dönuyo olması sebebiyle bir degişiklik olsun dedim tekrar başliyim. İlk cıktıgında 1 ay oynamıştım o bug lı igrenc haliyle oyundan sogumuştum. Cok uzun zaman oldu. Sizden tek ricam US client mı indiricem ben şimdi EU client mi ? Ve bana indirebilecegim bi link verebilirseniz cok sevinirim, oyunun DVD leri kayıp aradım bulamadım. Ayrıca forumu cok araştırma imkanım olmadı çalıştıgımdan dolayı fakat oynayan Türk oyuncular nerdeyse orda acayım yeni bir char. Şimdiden teşekkürler. Görüşmek üzere arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Crom serverı iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 eğer open world pvp olsun yolda giden birini gördüğümde dalabileyim istiyorsan fury e, yok ne ben dalayım ne insanlar bana dalsın diyorsan crom'a gitmeni öneririm. oyunun o ilk bug lı hali yok. buglar yok mu var ama rahatsız etmeyecek düzeyde. oyunu indirmeye gelince community.ageofconan.com sitesinde sağda account login den gir. orada eu server client ı indir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oyun f2p oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 temmuz ağustos gibi olur. insanlar f2p bekliyor ama f2p oynayan arkadaşlar oyun sonunda kendilerini çok zayıf hissedecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar