maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Problem mi var takimda alirsin 59485495 tane sag kanat oyuncusu verirsin milyonlarca euro herşey duzelir değil mi ? Nah Düzelir . Çakalmış Bosque de galatasaray macini dusunuyo ... o da anlamıs ne de olsa turkiyede bir derbi kazandin mi 10 mac rahatsin . Bu kadar rezil bir halde bu takım yazık .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bi dahaki maça 2 topla gidelim !!!! 1 top pancuya diğer top da kalan 21 oyuncuya[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 offf offff....nolcak bu bjk yaw..[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bjk nin bu takımı inönüde yenmesi deil ezmesi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 2yi yemiyelim de[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 pancu takımdan gitmek istiyo galiba takımı yakan adam daha ne tutyolar anlamıyorum bu kaleciye kasıtlı attı top neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 attık be....helal ahmed hassan :))))) oLLLLLLLLEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 AHAHAHA[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 goooll euheh rezalet bu arada şampiyonluk filan umrumda değil. pancuya yarın kapı gösterilmeli[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 valla iyikide ahmet hassan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: BloodMaster, 16 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: pancu takımdan gitmek istiyo galiba takımı yakan adam daha ne tutyolar anlamıyorum bu kaleciye kasıtlı attı top neydi kalecinin suratina falan gelirse öldürürüm belki diye şansini denedi ... hemde ne aci .. hepimiz ağlıyoruz bu gole ... üzüntüden[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yemiyelimde..:)...walla pis geliolar..bende pancunun yanında franıdamı koysak :))[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya nahi tüketici hakkını koruma hede hödösü var ya .. onlkari arasak desek FRAN aldık bozuk çıktı iade edip paramizi geri alabilir miyiz ?? sizce alabilir miyiz ?[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben birine cevap yazdim ama gel gelelim sanirim üzüntüden hayal görüyorum falan yani ,keza yok oyle bi msg [Bu mesaj hired_gun tarafından 16 Eylül 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yok be wermezler...! derler kardeşim bu zamana kadar nerdeydiniz...:)[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bence yanına del bosque ide koyun crew nerde yaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 hayırlısı olsun inönüde görüşelim...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 çıtır çıtır yer bunları Beşiktaş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: BloodMaster, 16 Eylül 2004 23:50 tarihinde demiş ki: bence yanına del bosque ide koyun crew nerde yaww Oldu olacak yıldırım demirörenle ekibinide yolluyalım..baksana yannış transferler yapmışlar...yönetim kuruluda gitsin üyeler falan onnarda yönetimi seçtiler ama dimi...yuh be daha neler..elbet adamın bi bildigi vardır..senden çok oldugu kesin..bendende çok o da kesin...[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kanser oldum be[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bildiğini uyguluyamıyanı sırf bilio diye sınıf geçirirler mi ?[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Juanfran'ın geldiği gün yaptığı ilk açıklama şöyleydi sevgili arkadaşlar: "Beni çok ucuza getirdiniz, satarken çok kar edeceksiniz." Bonservisi başka bir takıma geçerse büyük kar edecez gerçekten.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 panik yok valla böle daha güzel stressiz sakin ehuhe neydi son 2 senedir şampiyon olcak mıyız olduk mu kim uğraşio bizle vs vs evet züğürt tesellisi ama olsun :D bu arada i love you luce :) imzaya mı eklesem hehe[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 90 dakikanın özeti : Pancu bir öküz... Herkese hayırlı olsun, Ahmet Hassan'ı seviyoruz. Ayrıca Del Bosque nin Carew ve Toraman ı neden oynatmadığını çözebilmiş değilim?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ulen bunada sukur dıyelım yaa[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar