Worth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Winnig Eleven 7 international Kadiköy Mod Eğlence Merkezinde 2 - 3 Ekim tarihleri arasında yapılacak ödüllü turnuvada hepinizi görmek isteriz. Son kayıt tarihi 1 Ekimdir. Adres : Caferağa Mahallesi , Dr.Esat Caddesi 20/3 Kadiköy.(Barlar sokağı sonu ) Kayıt ücreti 3.000.000 TL Ödül 200.000.000TL MOD Eğlence Merkezi[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 neden 7 ki[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 of ya uni baslıyor o tarihlerde ist de olamıycam da harbi niye 7[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 valla bilmiyorum. cafe nin sahibi abimizdir rica etti 3 5 bi yere yazarmısın diye bende yazdım ayrıntısını felan bilmiyorum kusura bakmayın elden bu kadar geliyo[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 we8 daha tam oturmadi diye 7dir herhealde ama 8 olmasi daha makbul bence[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 of b4b feci ezerim , gelip katilam bare sfds[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar