RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet Arkadaşlar BUgün Yemek Yerken Evde Saat 12.10 Civarı Açtım Kanalları Dolaşıodum Ve FoxKidsde Knuckles ı Gördüm Bi Baktım Sonic'İn Cizgi Filmiymiş .. Çokta Güzel ... Galiba 12 De Başlıor Hafta Sonları ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kaçta başladığını bilmiyorum ama bende gördüm :) baya güzeldi :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet Baya HOş Olmuş ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Çizgi Dünyasına hadi bakimm...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 T.V De Gördüğüm için Buraya Açmak Istedim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Öne çıkan mesajlar