Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ewt tezminatı boşver de tazminat al:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 tazminat bildiğim kadarıyla şu : sen şimdi istifa edersen bişi alamıyosun ama seni kovarlarsa o zaman tazminat veriyolar. bu da bikaç maaş alıyosun demek bi kerede işten cıkarılma şeysine[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 olay tazminat değil tezminat tı elma ama sen o kısmı kaçırdın sanırım. öğretici bilgilerine teşekkürler :) tazmiatı bilioduk .. eheh güldüm yaa : )[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1 senelik maasini toptan aliyorsun tazminatta . kavel iyide 3 kurus paraya gelecegi ne oldugu belli olmayan bir iste 2 ay calisacagima kendime daha iyi bir is bakarim ben sahsen . yok eger 2 ay idare edecek paran yoksa zaten bu topicin de bir amaci kalmaz diye dusunuyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya olay 1 saatlik biseydi zaten. arada bi yerde yazdim konustum ayrildim diye. ve evet 2 aylik idare edicek param yok ne yazikki. okulun tam gun calismama engel oldugu zamanlarda evden biseyler yapiodum. ufak tefek getirisi oluodu. onu biraz daha gelistirmey ugrasiyorum. dur bakalim ne olacak.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay elma 18.09.2004'te Saat 22:59'da MSN'den demişki : abi şunu iyi kavradım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bilmeyenlere: asgari ücret: 444.küsür.000 , gelir vergisi 60.küsür.000 , s,gorta primi 50.küsür.000 , pul vergisi 2.küsür.000 ... .. . toplam elde 310.küsür.000 kalıo... yorum yapacak olanlara... (ben çalışıorum ordan biliorum:))[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar