Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş-Ücret Şeysi...

kavel

Öne çıkan mesajlar

Tam olarak ne başlık yazmalıyım bilemedim.

Az önce patron web ve yazılım grubunu çağırıp toplantı yaptı. 2 Ay boyunca maaş veremeyeceğini ve 2 ay sonunda da ay başına sadece asgari ücret verebileceğini söyledi. 1 Saat kadar düşünmemizi ve bir cevap istediğini belirtti.

İsteyene iki ay sonra burda olmak üzere ücretsiz izin de verebileceğini söyledi.

2 Ay sonra alacağım para pek bir işime yaramayacak çünkü anca borçlarımın faizlerini kapatacak. Bu durumda evde oturmak daha mantıklı geliyor çünkü her ay 100 milyon kadar yol vs gibi masraflarım oluyor (minumum). 200-250 milyon -nerden bulcaksam artık- cepten yicem ve 600 milyon alıcam 2 ay sonunda. biraz hamallık gibi geliyor. Sanırım devam etmicem yada 2 aylık bir izine çıkıp başka iş yapacağım.

Ama burdaki çalıpşma ortamımında gayet rahat olduğunu itiraf etmeliyim.

Sizin başınıza gelse ne yapardınız ?[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Sosyal ağlarda paylaş

Para almıycaksn 2 ay boyunca sonrada 2 ay calıstıktan sonra yani ... 600 milyon alacaksam yapmazdım .... 2 ay izne cıkıp bi is bulup onu yaparm 2 ay sonra geri donerim ....ben olsam boyle yaparım....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin benle aynı fikirde olması güzel bişey :)[signature][hline]ICQ#85889898
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

2 aylik izni alir bu arada part time bi iste calisirdim (ya da baska bi iste tabi boole bisi yapabiliyosan)
daha sonra isine devam etme garantinde var (hic bisi tam garanti olamasa da :P)

ben boole ypaardim, iki ay sonucta ac kalmamak zorundasin, tabi hic bilmiyorum ne nasildir, yapilabilir mi falan[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
şuda var calısıcaksın ve paranı o ay vermicek
yok böle bi mantık
ne yaparsan yap emeğin geçiyorsa adama para kazandırmışsan sende karşılıgını alıcaksın[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlara katılıyorum,bence hemen bir iş ara.2ay ücretsiz izine ayrıl.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Darısı başına o zaman Qui'cim .. ne diim ki : P[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh yemedi dimi : ) Neyse dağıtmayalım. Geldin gene yaptın yapacağını hadi başka topiclerde uğraş.[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

evet onu patron teklif etmişti zaten.
neyse konuştum 2 ay yokum dedim. 2 aydan sonra isterseniz düzelirse ararsınız dedim. yada benmi aramalıyım fln dedim. hem sen ararsın hem biz haberleşiriz fln dedi kapandı o şekilde ve şu an evdeyim.

iş yerinden çıkınca canım sıkılmadı değil doğrusu ...[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 18 Eylül 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
sanırım sende bilgisayar konusudna çalışıyorsun.freelance çalışsan birkaç ay olmaz mı?çeşitli siteler var internette sen benden daha iyi bilirsin tabii ki de..

Evet web tasarım bölümündeydim. Freelance olarak çalışmak herhangi bir yerden çalışmaktan daha çok işime gelir aslına bakarsan ama artık herkes webmaster(!) olduğu için iş bulmak, daha doğrusu işi ederi kadar fiyata almak oldukça zor. Bahsettiğin siteler ne tip siteler? O kısmı anlamış değilim.[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

huun güzel diyonda o 2 ay nasıl geçineceksin ? yemek fln sorun değil aç kalmazsın ama faturalar gelecek ...[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kavel, 18 Eylül 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
said:
Norton_Antor, 18 Eylül 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
sanırım sende bilgisayar konusudna çalışıyorsun.freelance çalışsan birkaç ay olmaz mı?çeşitli siteler var internette sen benden daha iyi bilirsin tabii ki de..

Evet web tasarım bölümündeydim. Freelance olarak çalışmak herhangi bir yerden çalışmaktan daha çok işime gelir aslına bakarsan ama artık herkes webmaster(!) olduğu için iş bulmak, daha doğrusu işi ederi kadar fiyata almak oldukça zor. Bahsettiğin siteler ne tip siteler? O kısmı anlamış değilim.

mesela programcılar birşeyler yapıyorlar satışa sunuyorlar yada " şunu şunu yapacak adam arıyorum" şeklinde kişiler var onlarla iş yapıyorsun parayı hesabına yatırıyorlar kredi kartıyla falan.pcnet te de bir ara lafı geçmişti bunun.neyse sen daha iyi bilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi anladım demek istediğini. ilan fln ver demek istiyorsun. tabiki deneyeceğim ama dediğim gibi. :)[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 ay al o izni iş buşmaya çalış bulamazsan bir dahaki tatile kadar geri dönersin işine ;) yada patronunu kızdır seni kovsun tezminat alırsın :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 18 Eylül 2004 17:08 tarihinde demiş ki:
1-2 ay al o izni iş buşmaya çalış bulamazsan bir dahaki tatile kadar geri dönersin işine ;) yada patronunu kızdır seni kovsun tezminat alırsın :p

eheh tezminat iyi fikir :) (tezminat ne? :P)[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...