kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tam olarak ne başlık yazmalıyım bilemedim. Az önce patron web ve yazılım grubunu çağırıp toplantı yaptı. 2 Ay boyunca maaş veremeyeceğini ve 2 ay sonunda da ay başına sadece asgari ücret verebileceğini söyledi. 1 Saat kadar düşünmemizi ve bir cevap istediğini belirtti. İsteyene iki ay sonra burda olmak üzere ücretsiz izin de verebileceğini söyledi. 2 Ay sonra alacağım para pek bir işime yaramayacak çünkü anca borçlarımın faizlerini kapatacak. Bu durumda evde oturmak daha mantıklı geliyor çünkü her ay 100 milyon kadar yol vs gibi masraflarım oluyor (minumum). 200-250 milyon -nerden bulcaksam artık- cepten yicem ve 600 milyon alıcam 2 ay sonunda. biraz hamallık gibi geliyor. Sanırım devam etmicem yada 2 aylık bir izine çıkıp başka iş yapacağım. Ama burdaki çalıpşma ortamımında gayet rahat olduğunu itiraf etmeliyim. Sizin başınıza gelse ne yapardınız ?[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Para almıycaksn 2 ay boyunca sonrada 2 ay calıstıktan sonra yani ... 600 milyon alacaksam yapmazdım .... 2 ay izne cıkıp bi is bulup onu yaparm 2 ay sonra geri donerim ....ben olsam boyle yaparım....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Asgari ücretle geçinilirmi ya yeni iş ara bence[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aynen 2 ay izne ayrıl ve güzel bir iş ara hem bulursan orda devam edersin[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Herkesin benle aynı fikirde olması güzel bişey :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 2 aylik izni alir bu arada part time bi iste calisirdim (ya da baska bi iste tabi boole bisi yapabiliyosan) daha sonra isine devam etme garantinde var (hic bisi tam garanti olamasa da :P) ben boole ypaardim, iki ay sonucta ac kalmamak zorundasin, tabi hic bilmiyorum ne nasildir, yapilabilir mi falan[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 şuda var calısıcaksın ve paranı o ay vermicek yok böle bi mantık ne yaparsan yap emeğin geçiyorsa adama para kazandırmışsan sende karşılıgını alıcaksın[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Arkadaşlara katılıyorum,bence hemen bir iş ara.2ay ücretsiz izine ayrıl.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 2 ay sonra ilk maasın asgari olcak peki 3. ay ne olcak o 2 ay calıstıgını verecek mi? bosa calıscaksan denildigi gibi izne ayrıl tabi ki[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Patronunu takdir ettim. Genelde para veremeyecekleri durumlarda seslerini çıkarmayıp aylarca geciktiriyorlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Darısı başına o zaman Qui'cim .. ne diim ki : P[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mümkünse darısız kalayım bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Eheh yemedi dimi : ) Neyse dağıtmayalım. Geldin gene yaptın yapacağını hadi başka topiclerde uğraş.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 2 ay sonra asgari ücretle çalışmaya devam edeceksen,bence, yeni bir iş ara.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bence patronuna hayırlı işler deme vakti gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 tamam da o teklifi patron yapmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 evet onu patron teklif etmişti zaten. neyse konuştum 2 ay yokum dedim. 2 aydan sonra isterseniz düzelirse ararsınız dedim. yada benmi aramalıyım fln dedim. hem sen ararsın hem biz haberleşiriz fln dedi kapandı o şekilde ve şu an evdeyim. iş yerinden çıkınca canım sıkılmadı değil doğrusu ...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sanırım sende bilgisayar konusudna çalışıyorsun.freelance çalışsan birkaç ay olmaz mı?çeşitli siteler var internette sen benden daha iyi bilirsin tabii ki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Norton_Antor, 18 Eylül 2004 15:02 tarihinde demiş ki: sanırım sende bilgisayar konusudna çalışıyorsun.freelance çalışsan birkaç ay olmaz mı?çeşitli siteler var internette sen benden daha iyi bilirsin tabii ki de.. Evet web tasarım bölümündeydim. Freelance olarak çalışmak herhangi bir yerden çalışmaktan daha çok işime gelir aslına bakarsan ama artık herkes webmaster(!) olduğu için iş bulmak, daha doğrusu işi ederi kadar fiyata almak oldukça zor. Bahsettiğin siteler ne tip siteler? O kısmı anlamış değilim.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 iki ay izne cikar arada kendime baska bir is bakarim . is bulursam ne ala hemen oraya ziplarim . bulamadim diyelim eski ise geri donerim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 huun güzel diyonda o 2 ay nasıl geçineceksin ? yemek fln sorun değil aç kalmazsın ama faturalar gelecek ...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: kavel, 18 Eylül 2004 15:28 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 18 Eylül 2004 15:02 tarihinde demiş ki: sanırım sende bilgisayar konusudna çalışıyorsun.freelance çalışsan birkaç ay olmaz mı?çeşitli siteler var internette sen benden daha iyi bilirsin tabii ki de.. Evet web tasarım bölümündeydim. Freelance olarak çalışmak herhangi bir yerden çalışmaktan daha çok işime gelir aslına bakarsan ama artık herkes webmaster(!) olduğu için iş bulmak, daha doğrusu işi ederi kadar fiyata almak oldukça zor. Bahsettiğin siteler ne tip siteler? O kısmı anlamış değilim. mesela programcılar birşeyler yapıyorlar satışa sunuyorlar yada " şunu şunu yapacak adam arıyorum" şeklinde kişiler var onlarla iş yapıyorsun parayı hesabına yatırıyorlar kredi kartıyla falan.pcnet te de bir ara lafı geçmişti bunun.neyse sen daha iyi bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 şimdi anladım demek istediğini. ilan fln ver demek istiyorsun. tabiki deneyeceğim ama dediğim gibi. :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 1-2 ay al o izni iş buşmaya çalış bulamazsan bir dahaki tatile kadar geri dönersin işine ;) yada patronunu kızdır seni kovsun tezminat alırsın :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Ardeth, 18 Eylül 2004 17:08 tarihinde demiş ki: 1-2 ay al o izni iş buşmaya çalış bulamazsan bir dahaki tatile kadar geri dönersin işine ;) yada patronunu kızdır seni kovsun tezminat alırsın :p eheh tezminat iyi fikir :) (tezminat ne? :P)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar