SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Selamlar beta dan beri severek oynadığım Rift Accountumu satıyorum. Karakter Bligwield PVE serverındadır. Accoutta 1 adet lvl 50 Cleric bulunmaktadır. Bütün soul treeleri alınmıştır.(5 Adet)220 platinium parası vardır. Charımda skilller düşüktür çünkü genelde PVP üzerine yoğunlaştım. Server ın ilk Rank 6 sıdır.SS leri mevcuttur ilgilenenlere yollayabilirim :D Bütün rank 6 seti silah dahil mevcuttur vede halihazırda 150k favor birikmiş durumdadır.Yeni birşey gelirse rahatlıkla alınabilir. Karakterim şu an Greenscale ve ROS u bitirmiş bir guilddedir ve bende devamlı radilere gidiyorum. Yani alındığında rahatça relic itemlar alınabilicek bir guillde. Serverda çok saygı duyulan bir karakter 1 Adet World First üm vede 29 Adet Server first achivement var vede achievement scoreu da 3150 dir. Bütün soullarla ilgili specleri ve macroları mevcuttur. Alanı üzmiyecek ve çok eğlendiricek bir chardır.Baya bir seyin ilkine sahiptir bütün pvp itemları bunlara örnektir.Bir sürü achievement ı vardır.Banlasonda bir sürü Epic Lesser planar essence vede runecrafting kasmak için materyaller ve ayrıca da full t1 t2 vede 1 2 t3 parçası da bulunmaltadır. Tank seti dahil.Rahatlıklar t2 tanklayabilir healleyebilir dps yapabilir ve ayrıca 220 ye yakın focus ada sahip olabilmektedir. Bu char icin 300 Tl istiyorum. Ödenmiş 2 ayıda mevcuttur. İlgilenenler pm atsın. Saygılarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemast Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hocam ben almak istiyorum. 100 tl butcem var. satmak istersen [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 selam arkadaşım ama yukarıda fiyatı belirttim. inanıyorum ki bu char senin teklifinden fazla eder ama ilgilendiğin için sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 umarım satarsın ama rift hesabını o fiyatlara çook zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Güncelleme ve Up Acc su an icin bütün contentleri bitirmiş ve achevementlarını almıştırki çok iy ibir raid guilddedir rahat t3 icin token kasılabilinir. Su anda 43 token zaten charda mevcuttur. Ayrıca yeni gelecek Hammerknell icin water resist lesser epic essenceleri vede world quest ten elde edilen 2k token da mevcuttur. Bu tokenlarla water resistli planar engine vede hede alınabilinir. Bunlar bir kac güncelleme fiyattada güncelle yaptım 250 TL ye indridim. İlgilenenler mesaj atabilir. İyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hep merak etmişimdir nasıl satılıyor karakterler diye? karşı taraf parayı yatırınca mı hesap detaylarını veriyorsun? adam nasıl güveniyor da hesabı görmeden parayı yatırıyor? falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben paticikten 2 3 acc aldım vede satım bir tane ultima acc u aldım vede sattım ve wow acc u aldım sattım. genelde ankaradaysa arkadaş benim ofise davet ediyorum karakteri gösteriyorum ödeme olunca da beraber bütün detayları değiştiriyoruz. eğer uzaktaysa bu ayrı bir güven onu karşıdaki kişiyle sağlayabilirsin diye düşünüyorummm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ilgilenenler pm atabilirler. yaz girmesi dolayısı ile fiyatı 200 tl ye çekiyorum. iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ek olarak Account 3 Ekim e kadar ödemiştir ama cancel edilmiştir. Alan 3 Ekim e kadar para ödemicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 up Hammerknell geliyor char hammerknell için birebir 3 ekim e kadar da ödenmiş mesajlarınızı bekliyorum fiyat 180 e çekilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 up.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 fiyatı 150 ye çektim yok mu alan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 hesaba alıcı çıkmamasından riftin çok talep görmediğini anlıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çok kişi bıraktı oyunu piyasada çok fazla account var ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yukarıdaki eleman 100 tl'ye almak istediğinde satmalıydın. 300 ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ne 300 u kardes 150 ye cektik okusana yukarıları :D rift neden ilgi görmedi anlamadım ama up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 up vede hala 150 TL :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar