Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ya bide böle tipler var,sinemaya sırf gülmek için geliyolar. Filmin ne olduğu önemli değil. Komik olmayan şeylere sanki çok komikmiş gibi dalga geçiyolar falan onlara kıl oluyorum. Bikere o tipler vardı sinemada,arkadaş "KES OĞLUM!" dedi çocuklar tırstı galiba ehue bida sesleri çıkmadı :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ehü bir zamnlar o bonuslardan biriydim ama şimdi saçımı kestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 asıl sorun bazı sinemalarda eğim olmamasından kaynaklanıyor süreyya da T3 de önüme oturan basketbol potansiyelini hala unutmadım[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 koca kafalılar enim önüme gelio hep :) . ben kendim sırık katogorisinde olduğumdan susuyorum :) . ama ben kimseyi rahatsız etmem daima en önden bilet alırım (en öne kimse oturmaz çünkü) sonra 3 tanesini birden açar ve yatarak izlerim :lol: . Tavsiye ederim çok keyifli :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ben kafalarını eğmelerini söylüyorum, eğiyorlar. Bu arada biri şu thread'i UltraPsycho adlı vatandaşa linkleyebilir mi?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: BlaCk_DmC, 18 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: Yok en etkili yapılacak şeyi soluyorum; Şimdi diyelimki heyecanlı bi film boyle olur ya Hani Ne bileyim Bi yerlerden aniden Dev Yılanlar cıkıyodur yada Çok Yükses Ses efektleri vardır hekres gerildigi bi anda onunuzdeki karpuz kafaya yada bonus saclı lavugun oturdugu yerin arkasına tam bu Gerilimli sahnede bi tane tekme atıyorsunuz. En saglamından. Herif oturdugu yerden fırlıyacakmıs gıbı oluyor. Ama gerilimli sahnede reflex oalrak yaptıgınızı sanıp donupte napıyon lan sen de diyemiyor. Ehe ehe he he hee En azından hıncınızı almıs oluyorsunuz. Not: Aşk filimlerinde geçerli degıldır. bu olayın olduğunu düşünemiyorum ahahaha süpersin[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya alın vcd nizi ya da dvdnizi evde seyredin ya hic onumdekinden goremiorm derdi yoq otur istediin gibi ohss...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar