Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul da Gosu Geçidi

mightyl0llisback

Öne çıkan mesajlar

Bu Dreamhack için Koreden gelip İstanbuldan aktarmalı uçakla İsveçe geçicek oyuncular;

oGsMC
oGsNaDa[WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT]
LiquidJinro
TSLFruitDealer
Startale_July[sexiest man alive]
Startale_Bomber
LiquidHuK
WeMadeFOX Moon
hatırlarsanız geçen dreamhack invitional için de aynı şeyi yapmışlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

july ve nada çok tahrik edici durmuyor değil ama kardeşim artık birisi çıkıp şu adamları getirse ya türkiye'ye. gidip canlı canlı izlesek.

neydi o bi adam vardı bilmem ne sam mı nedir, baya bir ünlü getirmişti türkiye'ye. gidip kapısında yatalım o adamın.

aga öyle kolay değil.inan biz ona çok heveslendikte. adamlar kaç milyar masraf yapcak o alana 20 kişi 30 kişi geldimi kimseye daha bişi yaptıramazsın işte.

tr de kim gelir gosu gelse izlemeye.yine sen ben 15 20 kişi
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene biraz zor benim açımdan ama seneye ciddi ciddi kore'ye gitmeyi düşünüyorum ben. hem gezer tozarız hem de gideriz gomtv'nin binasına çadır kurarız.

bence şimdiden ayarlamalara başlayın. hadi gidiyoruz dediğimde gelen gelir, gelen olmazsa tl.net ten bulurum ben bi yol arkadaşı.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

bu sene biraz zor benim açımdan ama seneye ciddi ciddi kore'ye gitmeyi düşünüyorum ben. hem gezer tozarız hem de gideriz gomtv'nin binasına çadır kurarız.

bence şimdiden ayarlamalara başlayın. hadi gidiyoruz dediğimde gelen gelir, gelen olmazsa tl.net ten bulurum ben bi yol arkadaşı.

sen yetkili bir abiye benzion adminim.

Aga vize işlemleri?senin ingilizcede tırt dır ikimiz birden sonra organ mafyasının eline düşmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet vize gerekmiyor koreye kardeş ülke ama uçak bileti biraz pahalı

2000 lira olmuş ortalama tek gidiş veya dönüş >.<

bkz : http://www4.thy.com/troyaonline/availability.tk;jsessionid=6hh1N3vpLc4TYcydGbLQcNCYTsZbpxvTT3QsPvyLFzxxsh3zYnHQ!1328166237

tabi benim gibi gosu için pek koymaz gidip code a , code s olurum çıkartırım paramı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

bkz : http://www4.thy.com/troyaonline/availability.tk;jsessionid=6hh1N3vpLc4TYcydGbLQcNCYTsZbpxvTT3QsPvyLFzxxsh3zYnHQ!1328166237

tabi benim gibi gosu için pek koymaz gidip code a , code s olurum çıkartırım paramı :P

küfürlü

at yalanı mkım inananı

Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

özbek havayolları ile çok daha ucuza geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...