kinetica Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 titreşimli temiz bi sidewinder varsa elinizde (gerçi kimse satmaz ama) almak isterim. hatırlamıyorum vitesi falan varmıydı onların, ama olsa iyi olur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 eliümde titreşimsiz eski modelinden var 2 veya 3 kere kullanabildim :( kelepir fiyata bırakırım[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sidewinder bu arada :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hatta http://www.microsoft.com/hardware/sidewinder/PrecPro.asp[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Elinde olan varsa alablirim .2005 wcg de kullanıcam satanlar msg atarsa sevinirim .! [Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 13 Eylül 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bende bir tane var vitezsiz vede cok az kullandim. sidewinder ama fiyat konusunda benim de cok fikrim yok acikcasi 3 sene fln once aldim[signature][hline]92 dogum tarihim degil hehe o benim okul numaram
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eheh ben topic actım adam kendisine istiyor direksiyonu:) neyse ben vazgectim zaten.
Öne çıkan mesajlar