Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi tanıdık Korede Adidas ayakkabı isticem acaba daha mı ucuzdur???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
T-Mac3 isticem bilgisi olan war mı hani oralarda üretilio ya daha ucuz olabilir diye şettim...Konuda bilgisi olan warsa daha mı ucuz veya pahalı fln oluo söleyebilirse sewinirim.[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum öyle olduğunu, sonuçta burada hayvanımsı bir gümrük vergisi alınmıyor :)
Ayrıca, pahalı olmasının sebebi de marka olmasıdır. O yüzden nereden alırsan al farketmez. (fabrika satış mağazası veyahut ayakkabı yürütüp satan işçiler falan varsa bilemem :))[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 18 Eylül 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mesela sole bisi var, ingiltere'de turkiye'de yapilmis nike'lar satiliyor. turkiye'de ise vietnam'da yapilmis nike'lar. ancak oralarda daha ucuz bulmak mumkun malum bizim gumruk ucretlerimiz falan feci patliyor, amerikada 100$ olan bir ayakkabi turkiye'ye 150-175$ gibi bir fiyatla giriyor.. eger yaninda getirirse /2 daha ucuza malolur o ayakkabi.[signature][hline]-Makaveli-
Mesaj tarihi:
ya mesela kore'de üretilen mallar önce amerika'ya oradan da tekrar kore'ye gidiyor. o yüzden normal bir adidas mağazasından alırsa tr'dekiyle aynı fiyata alıyo. ama eğer kaçak satan yer varsa o çoook ucuz olur.
amerika dünyada ayakkabıların en ucuz olduğu yer.[signature][hline]NbaTurk forumu...
  • Yeni Oluştur...