Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi tanıdık Korede Adidas ayakkabı isticem acaba daha mı ucuzdur???

SbNN

Öne çıkan mesajlar

T-Mac3 isticem bilgisi olan war mı hani oralarda üretilio ya daha ucuz olabilir diye şettim...Konuda bilgisi olan warsa daha mı ucuz veya pahalı fln oluo söleyebilirse sewinirim.[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmıyorum öyle olduğunu, sonuçta burada hayvanımsı bir gümrük vergisi alınmıyor :)
Ayrıca, pahalı olmasının sebebi de marka olmasıdır. O yüzden nereden alırsan al farketmez. (fabrika satış mağazası veyahut ayakkabı yürütüp satan işçiler falan varsa bilemem :))[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 18 Eylül 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesela sole bisi var, ingiltere'de turkiye'de yapilmis nike'lar satiliyor. turkiye'de ise vietnam'da yapilmis nike'lar. ancak oralarda daha ucuz bulmak mumkun malum bizim gumruk ucretlerimiz falan feci patliyor, amerikada 100$ olan bir ayakkabi turkiye'ye 150-175$ gibi bir fiyatla giriyor.. eger yaninda getirirse /2 daha ucuza malolur o ayakkabi.[signature][hline]-Makaveli-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...