Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LYS'ye 5 gün kaldı

snarveien

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

Adamın 3. girişi ya. Viyana'ya göndereceksiniz, disiplinden bi 10 sene de orada kaybedecek. LYS kas kanka sen.

Ya girdikten sonra çalışır hallederim, biliyorum zor olduğunu viyananında. Ama bu LYS dir YGS dir olmuyo çalışamıyorum, rutine bağlanmıyo 6 7 ay boyunca sürekli aynı tempoda.

küheylan said:

ısparta'ya gel kankut. eve çıkarız.

abi ısparta'da hayatım kayar benim yapamam ben bunalırım kesin
Sosyal ağlarda paylaş

@flassh

işte o yüzden biliyorum kendimi bırakır dönerim de artık gitsem de benim öyle bi şansım yok mecburen okumak zorundayım onun için bunları bilerek tercih yapıcam. açıkcası deniz olmayan yerde zor okurum gibime geliyo su anda

@küheylan

her haftasonu antalyadasın biliyorum da haftanın 5 günü ıspartadasın gidilicek bi yer yok abi hani ısparta değil de antalyada okumak daha mantıklı geliyor bana her ne kadar ailem burda olsa da
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

olm git viyanaya. 21 yaşına giricez hala liseli gibi dershaneye mi gidiceksin. beni yollasalar koşa koşa giderim kazanamazsın sen seneye de :(

sorma yaş 20 aralıkta 21e giricez poku yedik! koşa koşa git diyosun da onun bi de burda almanca öğrenip gitmesi var bi de burda onun için zaman kaybedicem anasını satıyım iki ucu boklu değnek yaa
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

güzel kardeşlerim herkes ister tabii ki İzmir'de İstanbul'da okumak ancak illa orda okuyacam diye gidip de ibrahim mühendisliği okumanın ne anlamı var allasen. git küçük şehirde oku istediğin bölümü gel.

herşey gezmek eğlenmek değil.

uluslararası ticaret istiyorum, devlet üniversitelerinin hepsine yok zaten bi gaziantep'te var onu hatırlıyorum ama gel gelelim özellere alayında uluslararası ticaret var ve gözün kapalı salla sınavı hertürlü girersin o derece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...