Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 küheylanla gez sen beni dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ıspartaya gel havada karada tutturursun zaten. güller diyarı mis gibi her yer. asfalt yok orada sırf gül. belediye yazın ter kokusunu önlemek için yollara gül suyu döküyor hem ortalık serinliyor hem de güzel kokuyor gel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 küheylan said: bence bir göz at snarcım http://forum.paticik.com/read.php?23,5633084 of o fotodakiler patiden mi ne biçim fotoğraf o haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ikisi pati, fotoğrafı çeken de pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "roket adam" said: Adamın 3. girişi ya. Viyana'ya göndereceksiniz, disiplinden bi 10 sene de orada kaybedecek. LYS kas kanka sen. Ya girdikten sonra çalışır hallederim, biliyorum zor olduğunu viyananında. Ama bu LYS dir YGS dir olmuyo çalışamıyorum, rutine bağlanmıyo 6 7 ay boyunca sürekli aynı tempoda. küheylan said: ısparta'ya gel kankut. eve çıkarız. abi ısparta'da hayatım kayar benim yapamam ben bunalırım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bizim niye kaymıyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yazmışsın gelmiş seçeneğin yok çünkü artık hacı başkan ajhga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 benimde 3. girişim. bu sene afyonu bıraktımda geldim. gitme götum götum yerlere 1 ayda bırakırsın benim gibi şfdlgkgfg gerçi kazanamıcam :( sıkıldım belkin dönerim geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yoo gayet de isteyerek gittim. herhaftasonu antalya'dayım olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ıspartaya laf etti döverim ben bu çocuğu. hayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ISPARTAYA LAF YOK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 @flassh işte o yüzden biliyorum kendimi bırakır dönerim de artık gitsem de benim öyle bi şansım yok mecburen okumak zorundayım onun için bunları bilerek tercih yapıcam. açıkcası deniz olmayan yerde zor okurum gibime geliyo su anda @küheylan her haftasonu antalyadasın biliyorum da haftanın 5 günü ıspartadasın gidilicek bi yer yok abi hani ısparta değil de antalyada okumak daha mantıklı geliyor bana her ne kadar ailem burda olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bu sefer mod medyan degil de binom acilimi - pascal ucgeni calis saglam yerden tuyo var. Kenarda dursun cikarsa eglence olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 olm git viyanaya. 21 yaşına giricez hala liseli gibi dershaneye mi gidiceksin. beni yollasalar koşa koşa giderim kazanamazsın sen seneye de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sana diyorum ama benim durum da boktan offff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 eğirdir var gölcük var. yüz işte oralarda. gölcükte yüzdün mü antalyadan çıkabiliyomuş cesedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yaaa laf etmedim şahsi fikrimi söylüyorum laaaaaaaaaağn @larva bu sefer zaten girince çözücem soruları sıralıcam küçükten büyüğe baktım tutuyo yapıştır hepsine aynı taktiği ashfjskldg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 güzel kardeşlerim herkes ister tabii ki İzmir'de İstanbul'da okumak ancak illa orda okuyacam diye gidip de ibrahim mühendisliği okumanın ne anlamı var allasen. git küçük şehirde oku istediğin bölümü gel. herşey gezmek eğlenmek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 çetintaş mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Flassh said: olm git viyanaya. 21 yaşına giricez hala liseli gibi dershaneye mi gidiceksin. beni yollasalar koşa koşa giderim kazanamazsın sen seneye de :( sorma yaş 20 aralıkta 21e giricez poku yedik! koşa koşa git diyosun da onun bi de burda almanca öğrenip gitmesi var bi de burda onun için zaman kaybedicem anasını satıyım iki ucu boklu değnek yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bir dil bir insan. iki dil iki insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sen benim kafadansın belli, o yüzden açık açık diyim bizden bişi olmaz :P hazırlıkta öğretmiyorlar ünide almancayı yabancı öğrenciler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bir de dil dile değmeden öğrenilmez var. o bakımdan düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 küheylan said: güzel kardeşlerim herkes ister tabii ki İzmir'de İstanbul'da okumak ancak illa orda okuyacam diye gidip de ibrahim mühendisliği okumanın ne anlamı var allasen. git küçük şehirde oku istediğin bölümü gel. herşey gezmek eğlenmek değil. uluslararası ticaret istiyorum, devlet üniversitelerinin hepsine yok zaten bi gaziantep'te var onu hatırlıyorum ama gel gelelim özellere alayında uluslararası ticaret var ve gözün kapalı salla sınavı hertürlü girersin o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 e o zaman ne ağlıyon olm burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar