zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 donanimhaberdeki bu konu cok iyi. http://forum.donanimhaber.com/m_36594955/tm.htm
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kapat denmişte hesap kullanım ücreti vs alıcaklar ise zaten onu isterler o zaman. Benim iş bankasında unutugum (evet para yoktu hicbirinde) hesapları kendileri kapatmışlardı bırak nede olsa kapatırlar yeni hesap açabiliyorken ne gidip kapatacaksın, kendini dellendireceksin.
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 o hesapla işin yoksa direk kapat. benim hsbc böyle olmuştu. bir şirkette çalışıyordum. işten çıktıktan sonra yakşık altı ay gibi bir süre sonra bununla işim yok kapattırayım dedim. gittim bankaya otuz küsür lira gibi bir para verdim ondan sonra kapatabildim. hesap bekledikçe her ay veya değişik periyotlarda hesap işletim ücreti adı altında para kesiyorlar.
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 askere giderken sene 2000 de yapıkrediden hesap açmıştım, geçenlerde diğer hesaba yatıracakken yanlışlıkla o hesaba para yatırdığım gibi saniyesinde 34 tl kestiler ama geriye dönük borçlandırma yok tabi,
Öne çıkan mesajlar