Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Boyle bi topic olustursak surekli guncel tutsak? divx altyazi diye arattigimda cikan topiclere baktim ve cogu sitenin eskimi$ oldugunu gordum yeni filmlerin cogu yok ben bendeki siteleri yazacam sizde yazarken ingilizce turkce veya coklu dil diye belirtirseniz iyi olur herkes danisabilir bu topic'e Extratitles coklu dil guzel bir site turkcede var bol bol ama ingilizce cok az Pek guzel bir site olmasada idare eder coklu dil ama turkce yok divxplanet site turkce sanirim altyazilarda sirf turkce bakmaya vaktim olmadi subtitles.tk burasida guzel ar$ive sahip ama guncel filmlerde sikinti cekebilirsiniz $imdi ben cogu turkce site verdim benim istedigim ingilizce agirlikli bir site[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Divx Forever Türkçe[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar