Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor-Athletic Bilbao --UEFA

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

said:
Kumadam, 16 Eylül 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
Sevgili patik,
Bence bu kadar karamsar olmamak lazım, Trabzonspor bu şekilde tecrübe kazanacak avrupa kupalarında. Sonuçta 3-0 öndeyken 2 gol yiyorsan ve yediği gollere bakarsan bu sadece avrupa kupalarında avrupa takımlarına karşı oyuncularda ki tecrübesizlikten kaynaklanıyor.
Kiev sonra Bilboa ile yavaş yavaş tecrübe kazanıyorlar. Kendi sahanda kazanmış olarak çıkacaksın ikinci maça, bu da bence güzel bir avantaj.

Geçmiş yılları hatırlayın, nice takımlar ne sonuçları çevirdiler. Bence Trabzonu tebrik etmek lazım, çok güzel oynadılar çok pozisyon harcadılar, zamanla bu pozisyonları da kaçırmamayı öğrenecekler.

Bunun da adı uluslararası tecrübedir literatürde.

+1[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 16 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki:
yendik irkci peze-----i

*!sinirlidir*

`Milliyetcilik` ile `Irkcilik` arasindaki farki bilmeden `bidi bidi` etmeyin. Kimse kadrosunda yabanci oyuncu bulundurmak zorunda degildir. Basque bolgesinde ya$ayanlar di$indakilerin haklarina yapilmi$ en ufak bir saldiri soz konusu degildir bu uygulumada.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BloodMaster, 17 Eylül 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
TS nin işi çok zor orası tam bir cehennem GS li arkadaşlar daha ii bilir onlarda çok zorlanmıştı orda

Hatırlatmasan olmaz mıydı hala Fatih in Guerrero ya indirdiği topu hatırlıyorum ben ayrıca A. Bilbao ırkçı olmadığını zamanında teknik direktör olarak L.Fernandez i getirerek gösterdi ama dediğim gibi bırakın Lazio nun 18 inde top toplayıcısı bile zenci olamaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

`Adam gibi konu$.` gibi bir cumleyi kurmu$ birisine bir$ey anlatmaya cali$mak ne kadar dogru bilmiyorum ama :
-Irkcilik denen $eyin ne oldugunu ogren. [ Nazi Almanya'si, Zencilere kar$i Amerika'da yapilanlar vb. ]
-Bu insanlarin `Ispanyol` degil `Basque` milleyetcisi oldugunu ogren. [ Ayni $ekilde Barcelona da Katalanya milliyetcisidir, formasina reklam almaz cunku Katalanya'nin milli takimi olarak gorulur. Yillarca da kadrosunda Katalanya di$indan oyuncu bulundurmami$tir. ]
-Ispanya'da futbol ile siyaset ic icedir. Barcelona, Atletico Madrid gibi takimlarin Franco yonetimine kar$i halkin sesini duyurmakta kullandigi $eyler oldugunu ogren. Katalan bayraklarinin Nou Camp'ta neden dalgalandirildigini bil... [ Ayni $ekilde Real Madrid de Franco'nun takimidir. Ba$indaki `Real` `Royal` demektir, kraliyet soyundan... ]
-Irkcilik yapilan takim ariyorsan git Lazio'yu ara$tir, ona hakaret et. Zira kadrosunda zenci bulundurmayan takimdir kendileri.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Sosyal ağlarda paylaş

bidi bidi etme lafini kullanirsan bende sana adam gibi konus derim

bana anlatirmisin YORE milliyetciligi nasil oluyor, ve belli bir irka dayandirilmamis milliyetciligin sinirlari neler?

seker siz serbet yapmaya calisiyosun

yazdiklarinin gerisi zaten mandaboku[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 17 Eylül 2004 22:14 tarihinde demiş ki:Lazio nun 18 inde top toplayıcısı bile zenci olamaz

said:
-Wissy, 17 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
-Irkcilik yapilan takim ariyorsan git Lazio'yu ara$tir, ona hakaret et. Zira kadrosunda zenci bulundurmayan takimdir kendileri.

Lazio'nun ortasahasında oynamakatadır kendileri:

Ousmane Dabo

Bence önyargılardan kurtulup, biraz araştırmakta fayda var.

İspanya'da futbol ve yaşam farklıdır. Barcelona-Galatasaray maçına gittiğim de burada güzel bir boğa güreşi nerede seyredilir dediğimde bana burası Katalanya, boğa güreşleri ispanya'da olur diye cevap vermişlerdi. Bu bakış açısından yaklaşalım değerlendirmelerimizde.

Ben yurtdışındayken denk geldiğinde bir çok Fenerbahçe maçına gitmiş birisiyim, üzerimde Galatasaray formamla, bunun tek nedenide orada oynayan takımın bir Türk takımı olmasındandır. Ama bir Katalan hiç bir zaman bir Madrid maçına gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

eheuheu Dabo nun sonuç olarak Fransız pasaportu var ayrıca Lazio eski Lazio değil parayı basıp eskisi gibi pahalı oyuncular alamaz sana şu örneği vereyim Lazio battığı ilk yıl oyunculara toplam yıllık 121 mliyon dolar para veriyordu o zaman istediği ırkcılığı yapıyordu paran yoksa zenciyi de alır sarıyıda ama halen aslen AFRİKALI oyuncu almıyorlar yani kadrolarında bir Song , Geremi , Eto ' o göremezsin yani bana bilgiçlik taslama araştırma falan ben bildiğimi yazarım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili screamer,

Öncelikle ben istediğini yazamazsın gibi bir beyanda bulunmadım bunu belirtmek isterim.

İkincisi, bilgiçlik taslama gibi niyetim asla olamaz, henüz yaşam tecrübemin bu noktada yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Yazdıklarımı bir daha okumanı rica edeceğim. Bence yazdıklarımda ki ana noktayı gözden kaçıyorsun gibime geliyor.

İyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sadece Lazio ile ilgili bölümü düzelttim yoksa İspanyol takımlarının durumuna bir şey demedim doğrudur hatta örneğini kuvvetlendireyim Real Sociedad Boris e kadar kadrolarına İspanyol oyuncu almıyorlardı gibin tabi tasvip edilecek bir davraniş değil ama taraftarları da bu durumdan şikayetçi değil bir örnek verirsem Lazio lu yöneticiler Mboma yı almaya çalıştılar bu haber duyulduktan 2 saat sonra bir sürü taraftar eylem yaptı daha çok örnek var bunun gibi ama yeri bura değil konu saptı zaten

Lütfen konuyu Ts - Bilbao maçına döndürelim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...