Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Referandum sonrası yazdığım yazı.


xanax

Öne çıkan mesajlar

Aradan 1 yıl geçti, ben böyle bir yazı yazmıştım. Okudum şimdi tekrar, aradan geçen bu 1 yılda insanlar hiç akıllanmamış, hiçbir gelişme yok.

Ben sipeys bu arada, konu dışından 1 ay şutlanmışım birine beyinsiz dedim diye, konu dışına insanları sakin olmaya teşvik eden XANAX accountım ile yazacağım bu süre zarfında.


Yazıyı buyrun;


Referandum sonuçlandığından beri Türk halkına türlü hakaretler eden, aptal diyen, Aziz Nesin alıntıları yapanlara; Evet, halkımız cahil ama iyi niyetli.Ve birileri onun iyi niyetini, duygularını, inançlarını nasıl kendi çıkarları için kullanabileceğini gerçekten çok iyi biliyor. Hal böyleyken onlara cahil diyip onları hor görenleri, aşağılayanları, aptal yerine koyanları, kullanıp atanları değil, onun dilinden konuşup onun iyi niyetinden istifade edenleri tercih ediyor.
Kendini "aydın" görenlerin halkı küçümseyen tavrı sürdüğü sürece kimse değişim beklemesin. Eminim Atatürk'ün kemiklerini sızlatanlar bıraktığı mirası yıkmak isteyenlerden çok kendi zeka seviyesine bakmadan halkına geri zekalı teşhisi koyanlar, demokrasi elden gidiyor diye ortalığı ayağa kaldırıp referandumda beklediği sonuç çıkmayınca Nietzsche'nin cahil toplumlara demokrasi fazla temalı sözünü hatırlayan demokrat maskeli faşist zihniyetliler . Hatalardan ders alıp bazı şeyleri değiştirmeye çalışmak yerine bizim halkımız aptal zaten demek çok daha kolay tabi, hak vermek lazım.
Adnan Menderes halkın bütün bunlara gösterdiği ilk tepkiydi, halkın iradesine rağmen idam edildi. Bugün Ak Parti var. Aynı senaryoyu tekrar yaşıyoruz, ama bu sefer sonu bizlere bağlı. Sorunu geçici yoldan çözmek yerine sorunun köküne inmek zorundayız. CHP, Ak Parti'nin yaptığı siyaseti çok iyi irdeleyip uyguladığı yanlış politikaları değiştirmek zorunda, bizler de ülkenin geri kalanını cahil olmakla suçlamayı bırakıp gerçekten bu ülke için bir şeyler yapmak zorundayız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...