Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 zevk alabileceğin yeni şeyler dene. o kadar çok varki:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 solo at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 tşkrler anladımki zamanla geçecek birşey yannız sabahları uyuyamaz oldum saat 8 de kalkıom pff..[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 olm ÖSSçü deil misin alış şimdiden iyidir:) bak bana 11 de kalkmaya alışmış adamım bi 7de kalkmam gerekti bütün gün uyurgezerdim takma kafana sahip olduğun şeylere bak biraz optimist ol yani "dertler benim çile benim mutlulklar senin olsun":)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: FRP_Master, 18 Eylül 2004 15:41 tarihinde demiş ki: tşkrler anladımki zamanla geçecek birşey yannız sabahları uyuyamaz oldum saat 8 de kalkıom pff.. aynı durumdayım (1 senedir) . zamanla alışırsın sende :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eğer söylemediysen kıza ve olayda bir mantık hatası yok 7-8 yaş farkı veya ülke farkı gibi mesela git söyle merak etmekten daha iyidir ha eğer kronik olmaya mahkumsa bu aşk tek tesellin geçeceğini bilmek olsun. Ama normaldir aşk acısının ilk zamanlarında hiç birşeyden zevk alamamak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Eylül 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 pipinle oyna iyi gelir..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 senden daha kotusu oldugunu bilmek icini rahatlatirsa solyiim dostum senle ayni durumdayim ve aramizda olaylari bozan baska biri ve bir kaç ülke var... [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 18 Eylül 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Vicious, 18 Eylül 2004 11:36 tarihinde demiş ki: "Show must go on" Aah evet "show must go on" gerçekten de işe yarar dinlemeni tavsiye ederim ne aman depresif olsam düzeltirdi beni düşünün yani evde böyle "Show muust go ooon" diye bağıran bi tipi anlarsın :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Kızla Konuşmadıysan Eyer Ona Aşık Olduğunu Söylemediysen Tabiki Sıkılırsın Ama 2 Haftan Var.. Sana Onu Söyleyebilirim .. Elindeki Fırastı IYİ Değerlendirmelisin Eyer Sevdiğin Kızın bi Çıktığı Yoksa Fazla Bekleme Bence Frp ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 18 Eylül 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bence konuşmalısın.sna hayır dese bile çok rahatlıyorsun sanki içinde ödem varmış içinden atmışsın gibi oluyor.karnındaki kelebekler de hareket etmeyi kesiyorlar.en iyisi bir an önce uygun bir ortamda konuş.pek olumlu cevap almayı ummuyorsan da birşey beklemediğini sadece bunu dile getirmek istediğini söyle.bu senin için bir sınav sayılır aslıdna.ardından kendini çok ama çok rahatlamış hissedeceksin (bkz:experience rules) :)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Evet açılman her zaman daha iyidir en azından bi rahatlarsın en azından daha huzurlu hissedersin böyle üstünden çok ağır bi yük kalkar. Açıl ama kefal gibi atlama hemen yani cidden gerektiğini düşünüyosan yap (ben o hataya düştüm çünkü dolduruşa da geldim :P). Ha açılacaksan da ya yüzüne ya da telle yapicaksin eueh ben çok sıkışmıştım ondan telle yapmıştım :P Mesaj ise asla ama asla rezil rüsva olursun sora.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kesinlikle yüzüne söyle.hem ona hissettiklerini gerçekten söylemiş olduğun için bir an için güzel birşeyler yaşamış olursun.hem de tam olarak ne tepki vereceğini öğrenmiş olursun.ayrıca telefon olayı olursa daha sonra tekrar konuşamayabilirsiniz.yüzyüze söylediğinde en azından "beni dinlediğin iin teşekkrü ederim ama bana karşı tavırların değişmesin" diyebilirsin.yüzüne söyle bence...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar