gordon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 şimdi şöyel diyim size kablo alddımdan beri ki bu ikinci gün :) hiç bir cs serverını görmüyo computer.. bide contiuum diye bir oyun var dial up la serverdan 300- 400 arası ping alıodum kablo aldıkdan sonra 450- 550 oldu ne iştir anlamadım bende ayarlardan proxy serverı ayarladım bi tane icq sorunun formunda bi sayfa vardı ordan seçtim şimdi continuum u açar acmaz kilitleniyo oyun ayarlarıda değiştiremiyorum dolayısıyla takıldım kaldım bana bir çare kafayı yiycem hiç bir şey yapamıyyorum internetten youn manasında sadece web... OS:windows XP YARDIM LUTFEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Network Connections'tan firewall'u kaldırıp denedinmi?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 firewall yok ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 xp'nin kendi built-in firewall'ı var kapamadıysan default olarak acık duruyor[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 nerden kapatcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar