Craysen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Beyler bir hevesle bi elektro aldım ama gitar bilgim 0 ders almak ıstıyorum ve direk enstrumandan baslanırmı ?
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Sen MSN e gir annatırız :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 tunele git ordaki dukkanlarda bisürü ders ilanı var[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Gitar için Wendigonun da dediği gibi Tünel-İstiklal taraflarını turla, bol bol ders ilanı görürsün. Taksime doğru Pera vardır orası bayağı sağlamdır, diploma falan verirler, güzeldir hoştur.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 keşke önce biraz klasikle çalışsaydın.özel ders alman en iyisi ,kursa gitme derim.şöyle otur ,eli böyle tut vsvs başlarda çok para gitcek boşa :) kolay gelsin.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ders almaya başla. yavaştan da tab okumayı öğren. deneye deneye, çalışa çalışa olur[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 doğru düzgün bir gitar öğretmenine gidersen o sana önce nota öğretir zaten. sen hangi şehirdesin bir de ona göre tavsiye etsin millet.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Mum_Chamber, 17 Eylül 2004 13:47 tarihinde demiş ki: ders almaya başla. yavaştan da tab okumayı öğren. deneye deneye, çalışa çalışa olur tab ? tab gitarın teknik kısmını bitirdikten sonra nota okumak zor geldiğinde kullanılır nota yerine tab okunmaz[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde demiş ki:Doğu,temizle beni!
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 tık[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 (bkz: aramaya inanmak)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Öne çıkan mesajlar