Worth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 duyduğuma göre ttnet bi port koymuş ve herkesin ip si aynı gözüküyo yurt dışında. bitane kesh bellek oluşturmuşlar o portta girdiğimiz tüm siteler oraya history olarak toplanıyo.ve birisi diyelim googldan ban yedi hepimiz yemiş oluyoruz ve giremiyoruz.ayrıca testlerimiz sonucu history olayının bozuk olduğunu sapladık. diyelim paticiğin bi baneri var ismi hede.gif ( sallıyorum :P ) sadece görüntüyü değiştirdiklerinide bannerin ismi gene hede.gif kalacak şekilde değiştirdiklerinde biz yeni resmi göremiyoruz.bu sadece yurt dışı siteleri için böyle tr içinde sorun yok ama tr dışında tek ip . bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı. ayrıca şunu sizde deneyin http://www.whatsmyip.org benim ipim Your IP Address is 195.175.37.39 sizinkiler ne çıkacak [signature][hline]Kolayoyun Online Gaming Network CSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder [Bu mesaj Worth tarafından 18 Eylül 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Worth tarafından 18 Eylül 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Worth tarafından 18 Eylül 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 farklı cıktı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 olmaz oyle bir sey neyse farklı zaten benimkide icin rahat olsun[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink [Bu mesaj tAKA tarafından 18 Eylül 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 benimkide farklı :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar