colombus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 slm herkese benim mac bilgisayarım için kazaa tipi dl yapabileceğim programlar varsa ve yazarsınız sevnirim. Tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 mac os kac + bilg inin model,i ne + baglantin kac? bu sorulara cvp verirsen yardim edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ben valla Mac'te dl konusunda sadece Monica (şu Bill Clinton'unki :D) adlı bir şey kullandığımı hatırlıyorum ama sadece flashget tarzı bir şeydi o galiba.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 http://overnet.com/downloads.php kazaa gibi diil emule gibi[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mac os TU1-9.2.2 Bilgisayar özellikleri bunlar, Bağlantı ADSL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bit torrent kullan google da arat kazaa dan çok daha iyi ben dün tam 4 tane film çektim :) 2.6 gb filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yardımcı olan herkese tsk ederim, Bendeki mac os x 10.2.6 versiyon buna göre bit torrent gibi program versiyonu varsa daha iyi olur, simdiden tsk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: yevaud, 16 Eylül 2004 09:38 tarihinde demiş ki: bit torrent kullan google da arat kazaa dan çok daha iyi ben dün tam 4 tane film çektim :) 2.6 gb filan Ben bunu çektim yalnız benim sistem versiyonuma göre yüksek kaldı bunun gibi alt versiyon olan bir program tavsiye edebilirsen çok iyi olur. P2P tipi bir şey olursa makbule geçer. Benim mac os x 10.2.06 versiyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya benim soyledigim programi ben hep kullaniyorum windowsumda edonkey belki duymusundur bi dene[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 colombus farklı versiyonları varmı mac için bilmiyorum araştırmayı senin yapman lazım bende mac yok ben sadece sitesinde görmüştüm mac te çalıştığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sourceforge.net de bu tarz program var baya ben poisoned kullaniyorum su anda kazaa, gnutella ve openft ye baglanabilio tavsiye ederim[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar