Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.. üniversitesinde araştırma görevlisiyim...

KingV

Öne çıkan mesajlar

X üniversitesinde araştırma görevlisiym. hiçbir şeyden anlamayan bir danışmanım var. başka bir hocanın danışmanlığımdan çekilmesiyle başka bir hocaya verilmişti danışmanlığım. jürime asıl üyelerden biri gelemeyince yedekten biri çağrıldı ki zamanında bu adam danışmanlığımı almak istemiş ama ben daha sonra danışmanlığımdan vazgeçen hocayı tercih etmiştim. jüriye çağrılan hocalardan biri 60 yaşında daha yeni doçent olabilmiş hayatı başarısızlıklarla dolu biri ki, kullanılan programı bilmediği için daha bilgisayar çıktısını ayırt edebilen biri değil.

ve geçen gün tezimi savunmaya çıktım ve yetersiz hocaların yalan yanlış eksik bilgileriyle, yorumlarıyla aleyhime bir karar verildi. ama kaybedecek zamanım yok.

sorum geliyor. girdiğim jürinin kararlarını sorgulayacak üst bir kurul var mı? tezimin yeterliliğini bu üst kurul tarafından değerlendirmeye aldırabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

her üniversitenin tüzüğünde yazıldırı o. ama bak en basidinden şöyle birşey buldum.

http://mevzuat.emu.edu.tr/5-4-2-Yonetmelik-LisansustuOgrenimSinav.htm
(3) Akademik kurullar/jüriler tarafından yapılan sınav ve değerlendirme sonuçlarına akademik nedenlerle itiraz edilemez. Kurul kararlarına itiraz ancak idari ve usül yönünden olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi o tüzüğü bulayım.

işini bilmeyenler yüzünden benim işimin aksaması .... görüyorum ki insanlar üniversitelere dahi bişiler bildiklerinden değil torpille geliyor.

edit: o kadar dokunuyor ki. ders kitabı olarak okutulan kitaplardaki şeylere yanlış dediler... yanlarına kar kalmamalı. onca emek...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyim, geçmiş olsun. Ben de öğretim üyesiyim ve bu tip durumlar kulağıma geliyor. Yapılacak şey en baştan "jüri öneri formu" doldururken bunu düşünmek ve TAM DA senin konunu anlayacak hocalardan bir jüri toplamandı.

Danışmanın sana destek olmuyorsa bu saatten sonra maalesef çok fazla yapabileceğin birşey yok. 3 ay UZUN bir süre, çalış ve jüriye göre tezini toparla. Nefret etmek, kızmak sana fayda sağlamaz. BU deveyi güdeceksin. En kötü ihtimalle doktoraya bir sene sonra başlarsın nedir ki koskocaman akademik hayatta. onlarca yıl sürecek, yorgan yakma sakın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...