KingV Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 X üniversitesinde araştırma görevlisiym. hiçbir şeyden anlamayan bir danışmanım var. başka bir hocanın danışmanlığımdan çekilmesiyle başka bir hocaya verilmişti danışmanlığım. jürime asıl üyelerden biri gelemeyince yedekten biri çağrıldı ki zamanında bu adam danışmanlığımı almak istemiş ama ben daha sonra danışmanlığımdan vazgeçen hocayı tercih etmiştim. jüriye çağrılan hocalardan biri 60 yaşında daha yeni doçent olabilmiş hayatı başarısızlıklarla dolu biri ki, kullanılan programı bilmediği için daha bilgisayar çıktısını ayırt edebilen biri değil. ve geçen gün tezimi savunmaya çıktım ve yetersiz hocaların yalan yanlış eksik bilgileriyle, yorumlarıyla aleyhime bir karar verildi. ama kaybedecek zamanım yok. sorum geliyor. girdiğim jürinin kararlarını sorgulayacak üst bir kurul var mı? tezimin yeterliliğini bu üst kurul tarafından değerlendirmeye aldırabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 adam intikam mı almış şimdi ? aşk sevgi intikam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 alehyine karar verildi derken; uzatma mı yoksa red mi edildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 3 ay uzatma verildi. bu da bana göre bu yaz döneminde doktora başvurusunu kaçırmam için yapılan bir oyun gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 her üniversitenin tüzüğünde yazıldırı o. ama bak en basidinden şöyle birşey buldum. http://mevzuat.emu.edu.tr/5-4-2-Yonetmelik-LisansustuOgrenimSinav.htm (3) Akademik kurullar/jüriler tarafından yapılan sınav ve değerlendirme sonuçlarına akademik nedenlerle itiraz edilemez. Kurul kararlarına itiraz ancak idari ve usül yönünden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 en iyisi o tüzüğü bulayım. işini bilmeyenler yüzünden benim işimin aksaması .... görüyorum ki insanlar üniversitelere dahi bişiler bildiklerinden değil torpille geliyor. edit: o kadar dokunuyor ki. ders kitabı olarak okutulan kitaplardaki şeylere yanlış dediler... yanlarına kar kalmamalı. onca emek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 haklısın, bizim ünide olmasa da ben de benzer hikayeler duyuyorum bazen. üniversiteleri atm olarak kullanan hocalar falan tonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ilkin geçmiş olsun diyorum. eğer yeni sunuma aynı juriden hocaların gelme ihtimali varsa uğraşma. yoksa bi üç daha süründürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ne diyim, geçmiş olsun. Ben de öğretim üyesiyim ve bu tip durumlar kulağıma geliyor. Yapılacak şey en baştan "jüri öneri formu" doldururken bunu düşünmek ve TAM DA senin konunu anlayacak hocalardan bir jüri toplamandı. Danışmanın sana destek olmuyorsa bu saatten sonra maalesef çok fazla yapabileceğin birşey yok. 3 ay UZUN bir süre, çalış ve jüriye göre tezini toparla. Nefret etmek, kızmak sana fayda sağlamaz. BU deveyi güdeceksin. En kötü ihtimalle doktoraya bir sene sonra başlarsın nedir ki koskocaman akademik hayatta. onlarca yıl sürecek, yorgan yakma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar