sostizm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Mum_Chamber, 17 Eylül 2004 23:33 tarihinde demiş ki: bu auraların sağlam linkleri var mı kimsede? gerçi seçmeme daha çok var ya:P Bu yeterli olmadı mı? Biraz daha ararsan daha fazla SS bulursun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 dün linkler çalışmıyordu o yüzden "sağlam" diye belirtmiştim. ayrıcana oturup aradım da :P[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: CrayTotem, 17 Eylül 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Benim manita bende kalıyo şu anda onun yanında oynarsam kızar...Pazar günü Ankaraya dönücek sonra bende geri dönerim coh a =) Nasıl oldu bilemiycem ama kız bunu okudu we azıma s***ı... Öküzüm tamam sustum ben...Odunum, ayayıyım ben tamam... Su katılmamış öküzüm ben kabul ettim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar