Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik klima topci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kolonya + yelpaze de fena fikir değilmiş

edit: dsfsdf aynen abuk subuk bişey girmişti odama kulağımda vızıltısını duyduğum an karı gibi çığlık atıp kaçmıştım. ama kapatamıyorum çok sıcak abi
Mesaj tarihi:
ya ben de hep cam açık yatıyorum ve
bir gün duvarda örümcek
diğer gün tanımlaması zor uçan büyük örümcek gibi birşey gördüm.

açsan bir dert açmasan ölümüne sıcak
Mesaj tarihi:
arkadaşım takılabilir çıkarılabilir sinek teli takın? atla deve değil iki çıta çakacaksın bir de hazır cırtcırtlı sinek telleri var onalrdan gereceksin

getirin malzemeyi yapatyım size eheh

ayrıca klima sux arabada b,le acaip çarpıyor hasta ediyor bir de bakımını yapmazsan filitre değiştirmezsen yine hasta ediyor
Mesaj tarihi:
ki ben sıcağa dayanamıyorum bence bende yüksek tansiyon çıkıcak.
çok darlanıyorum.

ama iyi bir vantilatör alırsan ciddi şekilde serinletiyor.
benim var bir tane odamda büyük markası KENDAL sdfsd
çok iyi.
Mesaj tarihi:
Bella said:

ya ben de hep cam açık yatıyorum ve

http://www.youtube.com/watch?v=hMtZfW2z9dw

o değil de ölçün tansiyonunuzu işte.

şeker neyse de tansiyon takibi kolay bişi.
Mesaj tarihi:
abi yazamıyorum sivrisinekler daldı içeri zaten kafayı yiycem.

bauhausta varmıdır sineklik ? iyide salonun balkon kapısı için falan da gerekir mutfağa da gerekir her yere sineklik takmak da bayar ya
Mesaj tarihi:
Pasta said:

abi vantilatör soğutan bişey değil
ben odayı 16 derecede tutmak istiyorum kalıcı olarak.

adam balrog çıktı.

16 derece olmaz oturulan oda. ortaya çıkan hava sirkülasyonu zaten bünyene son derece zararlı. bi de 16 derece yapma bari. oturduğun odadaki hava sıcaklığı eğer dışarıya girip çıkıyorsan dıraşıdaki havadan sekiz dereceden daha düşük olmamalı. ona göre.

bi daha söyliyim. 16/18 derecede oturulmaz. canına yazık.
Mesaj tarihi:
asdfadskj geçen yaz o derecede klimanın olduğu odada yere yatak yapıp klima altında 1 hafta yatmıştım

2 ay boyunca ciğerlerime nolduysa hasta dolaştım anca düzeldim

übergerizekalı modu sdkjf
Mesaj tarihi:
ya bi script olsa keşke konuya göre arasını doldursa..

hepiniz no-lifersınız. sinekliğin markette satıldığını nasıl bilmiyorsunuz, tesa mı ne marka işte falan diye atarlansa..
Mesaj tarihi:
HighSelf said:

asdfadskj geçen yaz o derecede klimanın olduğu odada yere yatak yapıp klima altında 1 hafta yatmıştım

2 ay boyunca ciğerlerime nolduysa hasta dolaştım anca düzeldim

übergerizekalı modu sdkjf

klimalı odada yatılmaz da ayrıca. hele klimanın altında hiç yatılmaz. gece klima açık bir ortamda yatılacaksa illa ki klimanın çalıştığı oda ikinci bir oda olacak. zaten ortamdaki nemi azalttığı için rahatlık verir. serinlik de o odadan gelir. öleceksiniz olm hepiniz.
Mesaj tarihi:
30-35'C bile dokanmıyor. 22'C'nin altında düştüğünde sorun yaşıyorum.. 5'C falan ise ellerim tutmamaya başlıyor.

yaz gelince verimliliğim 3kat falan artıyor. mayıs ortası ve sonrası taa ekim başına kadar.. muh-te-şem
Mesaj tarihi:
kronik bronşit var bende. klima havası alınca direk başlıyorum ööksürmeye bi süre sonra geçiyo ama gece klima ile yattığım için sabah kalktığımda %30 gibi nefes alıyorum. ağızdan da nefes alamam asla.

sonra burnum dolu tabi, hınkırdığımda hayatımda hiç görmediğim şeyler çıkıyo. sigara da içersem üzerine burnumdan kanser çıkıyo bildiğin.
Mesaj tarihi:
yağmur sonrası hafif güneş eşliğinde esen 14 derecelik minik bir rüzgarda huzura ermenin hayaliyle yatmıştım ben o klimanın altına

hüzünlü bir surat kaldı hatıra olarak :(
Mesaj tarihi:
Pasta said:

abi et ye

fakirim ya.. ne eti.

yok düzenli olarak kırmızı, beyaz ve paluk tüketiyorum ama genetik işte abi.. sıcakta rahatım, iyiyim, mutluyum, deli gibi verimliyim falan..

soğuktan nefret ediyorum. gerçekten nefret ediyorum.
Mesaj tarihi:
oha.
35 de ölürüm herhalde.
geçen gün 25 di ve cidden aşırı rahatsız oldum ya.

hele bazı ilçeler cidden cehennem bence.
böyle ağaç olmayan falan.

mesela mecidiyeköy hele eminönü oralar tam cehennem.
  • Yeni Oluştur...