Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ben artık cam da açamıyorum böcek giriyo diye
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kolonya + yelpaze de fena fikir değilmiş edit: dsfsdf aynen abuk subuk bişey girmişti odama kulağımda vızıltısını duyduğum an karı gibi çığlık atıp kaçmıştım. ama kapatamıyorum çok sıcak abi
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya ben de hep cam açık yatıyorum ve bir gün duvarda örümcek diğer gün tanımlaması zor uçan büyük örümcek gibi birşey gördüm. açsan bir dert açmasan ölümüne sıcak
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 arkadaşım takılabilir çıkarılabilir sinek teli takın? atla deve değil iki çıta çakacaksın bir de hazır cırtcırtlı sinek telleri var onalrdan gereceksin getirin malzemeyi yapatyım size eheh ayrıca klima sux arabada b,le acaip çarpıyor hasta ediyor bir de bakımını yapmazsan filitre değiştirmezsen yine hasta ediyor
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ki ben sıcağa dayanamıyorum bence bende yüksek tansiyon çıkıcak. çok darlanıyorum. ama iyi bir vantilatör alırsan ciddi şekilde serinletiyor. benim var bir tane odamda büyük markası KENDAL sdfsd çok iyi.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 snikelik de alıcam zaten yetmez ama evet
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Bella said: ya ben de hep cam açık yatıyorum ve http://www.youtube.com/watch?v=hMtZfW2z9dw o değil de ölçün tansiyonunuzu işte. şeker neyse de tansiyon takibi kolay bişi.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi yazamıyorum sivrisinekler daldı içeri zaten kafayı yiycem. bauhausta varmıdır sineklik ? iyide salonun balkon kapısı için falan da gerekir mutfağa da gerekir her yere sineklik takmak da bayar ya
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Pasta said: abi vantilatör soğutan bişey değil ben odayı 16 derecede tutmak istiyorum kalıcı olarak. adam balrog çıktı. 16 derece olmaz oturulan oda. ortaya çıkan hava sirkülasyonu zaten bünyene son derece zararlı. bi de 16 derece yapma bari. oturduğun odadaki hava sıcaklığı eğer dışarıya girip çıkıyorsan dıraşıdaki havadan sekiz dereceden daha düşük olmamalı. ona göre. bi daha söyliyim. 16/18 derecede oturulmaz. canına yazık.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 asdfadskj geçen yaz o derecede klimanın olduğu odada yere yatak yapıp klima altında 1 hafta yatmıştım 2 ay boyunca ciğerlerime nolduysa hasta dolaştım anca düzeldim übergerizekalı modu sdkjf
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya bi script olsa keşke konuya göre arasını doldursa.. hepiniz no-lifersınız. sinekliğin markette satıldığını nasıl bilmiyorsunuz, tesa mı ne marka işte falan diye atarlansa..
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 abi ben huzur buluyorum 16 17 derecede seratonin salgılıyorum bildiğin =/
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 HighSelf said: asdfadskj geçen yaz o derecede klimanın olduğu odada yere yatak yapıp klima altında 1 hafta yatmıştım 2 ay boyunca ciğerlerime nolduysa hasta dolaştım anca düzeldim übergerizekalı modu sdkjf klimalı odada yatılmaz da ayrıca. hele klimanın altında hiç yatılmaz. gece klima açık bir ortamda yatılacaksa illa ki klimanın çalıştığı oda ikinci bir oda olacak. zaten ortamdaki nemi azalttığı için rahatlık verir. serinlik de o odadan gelir. öleceksiniz olm hepiniz.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 he ben klimayı araya bi yere koycam gece de açmam muhtemelen
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 30-35'C bile dokanmıyor. 22'C'nin altında düştüğünde sorun yaşıyorum.. 5'C falan ise ellerim tutmamaya başlıyor. yaz gelince verimliliğim 3kat falan artıyor. mayıs ortası ve sonrası taa ekim başına kadar.. muh-te-şem
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 kronik bronşit var bende. klima havası alınca direk başlıyorum ööksürmeye bi süre sonra geçiyo ama gece klima ile yattığım için sabah kalktığımda %30 gibi nefes alıyorum. ağızdan da nefes alamam asla. sonra burnum dolu tabi, hınkırdığımda hayatımda hiç görmediğim şeyler çıkıyo. sigara da içersem üzerine burnumdan kanser çıkıyo bildiğin.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yağmur sonrası hafif güneş eşliğinde esen 14 derecelik minik bir rüzgarda huzura ermenin hayaliyle yatmıştım ben o klimanın altına hüzünlü bir surat kaldı hatıra olarak :(
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Pasta said: abi et ye fakirim ya.. ne eti. yok düzenli olarak kırmızı, beyaz ve paluk tüketiyorum ama genetik işte abi.. sıcakta rahatım, iyiyim, mutluyum, deli gibi verimliyim falan.. soğuktan nefret ediyorum. gerçekten nefret ediyorum.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 oha. 35 de ölürüm herhalde. geçen gün 25 di ve cidden aşırı rahatsız oldum ya. hele bazı ilçeler cidden cehennem bence. böyle ağaç olmayan falan. mesela mecidiyeköy hele eminönü oralar tam cehennem.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 hadi bakalım sandıktan çıkarıyoruz o zaman rainymoodlarımızı http://www.rainymood.com/
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 of çok güzel bi bi de don gibson ın island retreat diye bi albümü var favorim
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 said: mesela mecidiyeköy hele eminönü oralar tam cehennem. onlar normalde cehennem
Öne çıkan mesajlar