Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk defa aşık oluyorum ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kız bendne hoşlanmıyor,başka birini seviyor,benim için biter o kzı,biraz üzülcem fln ama abi uutmaya çalışcam napayım yani uzak duriyim en iyisi..sevdiği kişide zaten bizden 1 yaş büyük kabadayı gibi tehlikeli bi adam,lanet olsun abi napayım ilk defa birine böyle hissettim siz hariç kimse yardım etmedi,etmiyecek.

bi daha aşık olmuyacam,intihar etmek istiom bi garibim offfff.[signature][hline]BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman [/b]

[spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 17 Eylül 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
bi daha aşık olmuyacam,intihar etmek istiom bi garibim offfff.

öncelikle şunu bil , ki intihar bir çözüm değil ...Sana hiç birşey getirmeyecek ... şu anda dünyada bir tek o varmiş gibi gelebilir ( bana öyle geliordu , başka kimse olamaz gibi geliyordu ...)
3-4 ay oyle yaşamdan kendimden herşeyden nefret ettim , herşeyi boşladim ... sonra ne oldu ? başka biri ile tanıştım , ilkinde hata yaptiğimi asıl tek olanın bu seferki olduğunu sandim .... onunla da olmadi .... iyiden iyiye vaz geçecektim ki çok kısa bi süre sonra bir başkası oldu , onunla çıktık , güzeldi ama uyuşamadik . sonra ne oldu bir başkasi oldu , sonra bir başkası oldu ..

hiçbiri birisi olsunda yanlız kalmayayım diye olmadi , hepsinin benim için doğru insanlar olduğunu düşündüğüm için bereaber oldum.... sonuçta senin için tek birtane mükemmel insan yok , hatta öyle bir kavram bile yok , herkes herkes için doğru insan olabilir ... hayatta önemli olan beraberken mutlu olacağin bir sürü insanlarin olmasi ve hayatta beraber olabileceğin bi sürü uygun , aklını başından alacak bi sürü kişi var ...

şu an 4 ay oldu kız arkadaşımla çok mutluyuz , şans eseri karşilaştik , hiç bir şekilde kaybetmek istemem ama bir gün bir şekilde biterse dünyanın sonu demek değil bu ... :)

takma kafana okadar ok :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
İlk aşkının değerini iyi bil diğer hiç biri bunun gibi olmayacak ne yapman gerekiyorsa yap yoksa benim gibi acı çekersin[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 17 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
said:
FRP_Master, 17 Eylül 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
bi daha aşık olmuyacam,intihar etmek istiom bi garibim offfff.

öncelikle şunu bil , ki intihar bir çözüm değil ...Sana hiç birşey getirmeyecek ...

ahaha yaw adam intihar etcek deilya ciddi ciddi intihar etme demişsin...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Lanet olası bir kız yüzünden intiharın eşiğine gelenleri anlamıyorum...[biz sınırları zorlarken onlar ne hissediyo bilmek isterdim][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
intiharin kız yada erkek olmakla alakasi yok , insanın doğpası gereği acı ile zor ile yüzleşmek yerine kolay olanı kaçmayi seçmesi durumu bu ...hoş benimkisinde önce cinayet olacaktı ( sağolsun dosteyevski'nin raskolnikov'u :) ) ya neyse ...:)
sonra şunu farkettim , ben kolaya kaçip , mızıklayip bana ne oynamicam işte diyen birisi değilim , oyunu oğrendim kurallari oğrendim , kurallari kendime gore değiştirip kendi kurallarimi koydum :) hayat bu işte o yüzden yaşami seviyorum :) [hline]dipnot : ben çıkıorum , hey sizde evde oturmayin ... cuma gecesi evde oturulur mu be :) SOKAĞA ÇIKSANA , HAYAT SOKAKTA :P [signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 17 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
Lanet olası bir kız yüzünden intiharın eşiğine gelenleri anlamıyorum...[biz sınırları zorlarken onlar ne hissediyo bilmek isterdim]

O kız o anda sana "Lanet olası bir kız"mış gibi gözükmez. Ama intiharda zayıflık belirtisidir. Ama zayıf olduğunu anlamadanda güçlü olamazsın. ama ben intiharı hiç düşünmem, düşünmeyeceğim zaten. Ben 3 sene oldu ilk aşk hala unutamadım ama yaptığım dolayısı ile yüzüne bile bakacak halim yok...[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
yaptığım?.....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
hayatının 3 ayını ağlayarak geçirecen, arabesk müzikle haşır neşir olcak vs vs
sonra geçiyo işte, bu kadar yani
sonra her kıza baktığında melankolik olacan ama o kadar da olsun
intihar lafına da gülüp geçiyorum, hiç kimse tanrı/tanrıça değil, kimse ölmeye değmez(özellikle yüz vermedi diye). saçma yani
olmadı arkadaş falan kal, kurtarmıyosa soyutlayacan kızdan kendini olay bitecek.
özet: kasmayın bu kadar kendinizi, olacağı varsa olur, olmazsa olmaz[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 17 Eylül 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
yaptığım?.....

Çoooook salakça ve nankörce bir şey[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
intahar delıkanlıyı bozar.
Senı atının telkısıne almayanı
Sen itinin telkısıne alma demısler.
unutmaya calıs.
hatta sana huseyın tatlı - Varlıgın yeter sarkısını armagan edıyorum.[signature][hline]Film'den alıntıdır :
Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle)
Muhtar:Yok oğlum anan ödedi.
Mesaj tarihi:
said:
Vicious, 17 Eylül 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
İlk aşkının değerini iyi bil diğer hiç biri bunun gibi olmayacak ne yapman gerekiyorsa yap yoksa benim gibi acı çekersin

haklısın ama hayırsa hayırdır.ben de ilk aşkıdma çok acı çektim ama bu işler 0 yada 1.arası olmuyor maalesef.
Mesaj tarihi:
said:
Norton_Antor, 17 Eylül 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 17 Eylül 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
İlk aşkının değerini iyi bil diğer hiç biri bunun gibi olmayacak ne yapman gerekiyorsa yap yoksa benim gibi acı çekersin

haklısın ama hayırsa hayırdır.ben de ilk aşkıdma çok acı çektim ama bu işler 0 yada 1.arası olmuyor maalesef.

0 ile 1 arası derken ne demek istedin? (kafam biraz bulutluda eheh)[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
frp master, bende aynı senin gibiydim.
kızı sevdim. o da eş zamanlı olarak bi başkasını semveye başladı.
ve bi başkası da benim 5 yıllık okul arkadaşımdı. üçümüz de lisede aynı sınıftaydık.
benim için tam dram yani, yakın arkadaşınla papaz oluyorsun.
sonra, ben bunun peşinden koştum tam bir sene 19 gün boyunca. o yavaş yavaş benim arkadaşımdan ümidini keserkeni ben ondan kesmedim.
o bir senenin ilk 6 ayı kabustu. ikimizde somurtuyoduk. ama ben pes etmedim. o bana bir kızın söyleyebileceği en sinir şeyi söylüyodu: "ben başkasına aşığım, hem seni arkadaş olarak seviyorum. ayrıca bu saatten sonra sana olan duygularım değişmezki, bir insanı ilk tanıdıgında seversen seversin, yoksa arkadaş olduktan sonra duygular sabitlenir, değişmez. arkadaş kalalım..."
ben bunu 10 ay boyunca sürekli "seni seviyorum nolur sende beni sevseydin" diye bunalttım. sonra fakettimki ben böyle yaparak onu gereğinden fazla bu konuyu düşündürüyorum. ve gönül işlerini 2 ay hiç açmadım. o istemeden ona yardım etmedim ama istediğinde de çok iyi şekilde yaptım. aksi gibi, 2 ay içinde çok değişti ve bir gün bana sarılarak birlikteliğimizi kendi istedi. ah ne güzel gündü.. 17 aralık. 17 aralık - 17 eylül
tam 9 ay oldu. gayet te mutluyuz. (tebrik etsenize ulan:P )

[Bu mesaj kinetica tarafından 17 Eylül 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
kinetica, 17 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
ve bi başkası da benim 5 yıllık okul arkadaşımdı. üçümüz de lisede aynı sınıftaydık.
sonra, ben bunun peşinden koştum tam bir sene 19 gün boyunca. o yavaş yavaş benim arkadaşımdan ümidini keserkeni ben ondan kesmedim.
o bir senenin ilk 6 ayı kabustu. ikimizde somurtuyoduk. ama ben pes etmedim. o bana bir kızın söyleyebileceği en sinir şeyi söylüyodu: "ben başkasına aşığım, hem seni arkadaş olarak seviyorum. ayrıca bu saatten sonra sana olan duygularım değişmezki, bir insanı ilk tanıdıgında seversen seversin, yoksa arkadaş olduktan sonra duygular sabitlenir, değişmez. arkadaş kalalım..."
ben bunu 10 ay boyunca sürekli "seni seviyorum nolur sende beni sevseydin" diye bunalttım. sonra fakettimki ben böyle yaparak onu gereğinden fazla bu konuyu düşündürüyorum. ve gönül işlerini 2 ay hiç açmadım. o istemeden ona yardım etmedim ama istediğinde de çok iyi şekilde yaptım. aksi gibi, 2 ay içinde çok değişti ve bir gün bana sarılarak birlikteliğimizi kendi istedi. ah ne güzel gündü.. 17 aralık. 17 aralık - 17 eylül

ben şimdiye kadar 2 kez aşık oldum ikisi de arkadaşımdı ve ikisiyle e dersanede aynı sınıftayım şu anda:) ne kadar ironik dimi:)hatta ikisi arkamdaki sırada yanyana oturuyorlar çoğu zaman:) sen çok şanlıymışsın zor bir olay yani oldukça zor böyle olması.ama sabretmişsin doğru birşeyler yapmışsın helal olsun sana.(hoş ben de 1.5 sene sabrettim de hiçbirşey olmadı)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:

Tebrikler eder mutluluklar dilerim
Ben hala ilk aşık olduğumda herşey doğru gitse diye düşünüp kendimce hayaller kuruyorum veya bir gün görsem özür dilesem ve herşey eskisi gibi olsa...[signature][hline]Don't try to live so wise.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
benim tükenecek bir yerim de kalmadı o yüden hala highway to hell dinliyorum:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:

Sende bendensin kinetica.
sabredipte muradına erenlerden.Allah sabredipte muradına eremeyenlere sabır ve mutluluk getirsin.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..