NuKe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Hadi daha yazmadın mı:D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Brook Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Msn'de çevrimdışı uyumuş :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 EHUE :D bi de inat ettim dio nasıl inatsa :D[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Brook Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 o hep öyledir, hersözüne güvenmemek lazım. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 mutlu sonu bekliyoruz frp_master :D[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Brook, 17 Eylül 2004 01:56 tarihinde demiş ki: o hep öyledir, hersözüne güvenmemek lazım. :) Nah uyudum,tam 1,5 saattir yazıyorum.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Şimdi okudumda mesajları,eskiler hört diye tatlı bişekilde gözümün önünde belirdi.Hem yeni olan hemde eski olan başımdan geçen aşk hikayesini yazayımda,aleme ibret olsun.hem aşkın pattadanak yaşanan bişey olmadığını,yaşadımmı neler çekildiğini anlamamış olanlar anlasın. 1996 sonbaharın bitimine doğru(böyle başlangıç uzun olacağı anlamına geliyo gibi:) ),babam anayasa mahkemesinde çalışıyordu.Lojmanlar osene bize çıkmıştı.Ankarada olan varsa bilir eryaman'ı.Ankaraya 45 dakika uzaklıkta 5 etaptan oluşan nezih bi semt.Taşındıktan sonra yeni arkadaşlar bulmam pek zor olmamıştı.ilk bikaç senem paten kaymak,top oynamak yeni insanlarla tanışıp akşamları onlarla gezmekle geçti.3.5 sene içinde kendime iyi bi arkadaş çevresi edinmiştim.Bi gece alt mahallenin futbol sahasında kızlar erkekler karman çorman maç yaparken,yan taraftaki banklarda tekbaşına oturan bi kız görmüştüm.Sadece arkadaşımın arkadaşı olduğunu biliyodum.Karman çorman maç yaparken heleki kızlarla :),okadar komik görüntüler ortaya çıkıyoduki.beni kaleci yaptıklarında,tam onun oturduğu bankın hizasında idim.Birbirimize ufak gülüşmeler yolluyoduk.Maçtan sonra eğlence bitmediği için ve aynı ortamda olduğumuz için o vesileyle tanışmıştık.yanakları tombiş tombiş,siyah saçlı,hafif çekik gözlü(ben gibi :)) çok tatlı bi kızdı.Akşamları bazen onun arkadaşlarıyla buluşursam bazen birbirimize rastlıyoduk.Bigün hiç ummadığım bianda ortak bi arkadaşımız aracılığı ile bianda çıkmaya başladık.Ben henüz 14 o ise 13 yaşında idi.Hep gülen,pozitif olmaya çalışan ben,onunla birlikte olduğumda hep daha mutlu,daha pozitif,daha esprili oluyodum.Diğerlerinden çok farklıydı benim için.Onunla yaşadığım,hissettiğim şeyleri hiçkimsede yaşamamıştım,hissetmemiştim daha önce.Birkeresinde hiç unutamam,top oynadığımız mahallede,ben,o,arkadaşım ve arkadaşımın kız arkadaşı,4ümüz top oynadığımız mahalledeki banklarda oturuyoduk.Çocukca bi inatla ben ve o,arkadaşım ve kız arkadaşının ellerini tutamaz gibi bi kaç kelime sarfettiki.Daha sonrada arkadaşım(utanmaz kendisi) "nevar"gibisinden kız arkadaşının elini tutmuştu.biz daha zafer yüzünü takınamadan sizde diye busefer onlar bizi zorlamaya başlamıştı.daha önce hiçkimsenin elini tuttuğumda böyle bişey hissetmemiştim.Evet daha önce birileri olmuştu,ellerinide tutmuştum belki,ama bu gerçekten çok farklıydı.İçim mutlulukla dolmuştu sanki.O an onun beni ne denli çok sevdiğini bende onu nedenli çok sevdiğimi anladım.aradan günler geçmişti.İlişkimiz 1-1,5 ay arasında bi zamana ulaşmıştı.Dışarı çıkmadığı bigün ben dışarda takılıp sohbet edicek birilerini ararken aşşağı mahalleye gittim.Orada fatih adında uzaktan bi arkadaşım oturuyodu(işte kötü adam).Genelde herkes oraya takıldığı için bende kimvar kimyok diye bakmaya gitmiştim(b.k var sanki bakıcak dimi,eşşolu..).Fatih,yukarı mahalleden bi arkadaşımın ablası ve arkadaşı orada idi.Oturup havadan sudan konuşurken ondan konu açıldı.benden önce fatihin onla bişeyler yaşamış olduğunu biliyodum.Hakkında okadar çok atıp tuttularki,okuldaki halinden tutunda,dışarda yürürkenki haline kadar b.k attılar.Bende onu çok uzun süredir tanımadığım için,hayatımda yapabileceğim enbüyük aptallığı yaparak bunlara bi çocuğun saflığıyla,tecrübesiz ve neyapacağını bilmez haliyle inanmıştım(14 yaşındayım daha ne olabilirki)Evet,daha önce ilişkilerim olmuştu,ama bunlar deneyimli demek için yeterli değildi.Eve kafam karman çorman gittim ve Neler olacağını tartmadan düşünmeden,yatmadan evvel ayrılık mesajı atarak 2. büyük hatayı yaptım. Sabah kalktığımda ilk düşündüğüm şey yaptığım,hissettiğim şeyse kafama iri bi odunla(uo'daki log'lardan olabilir)gömmüşler gibi ve Büyük bi PİŞMANLIK'tı.Onun bana olan o saf temiz sevgisini hiçe sayıp tam olarak tanıyıp bilmediğim başka insanların sözlerine inanmıştım.Hemen bi bahane buldum,mesajı bana şaka yapmak amacıyla kuzenimin attığını söyledim.İnandığını söylemişti.Yüzyüze görüştüğümüzdede aynı şeyleri söylemişti.Ama şunu söyleyeyim dostlar,onlar anlar..Gözlerinize bakarak bunu gözünüzden okuyup,decode-encode edip,dc++ ile download ederler.Kısa bir süre sonra benden ayrılmıştı,Biliyodu..Ne yaptıysam onu geri döndürememiştim.Yalvarmalarım yakarmalarım hiçbirişe yaramıyodu.Ağaca tırmanıp ağaçtan düştüm(nereye bakıyosan elinde telefonla,bide evi 9. katta).4 sene öncenin parasıyla 36 milyon telefon faturası gelmişti cebime.İçimde sönmek üzere olan bi umutla onu rahatsız etmezken,birgün o bana geri döndü.Yinede bi depremin kalıntılarının üzerine kurulan bi ilişki çok uzun sürmedi ve tekrar ayrıldık.bu sırada lojmanda oturma yılımız dolmuştu ve tam taşınmamıza denk gelmişti.Ayrıldık,1 ay kadar sonra ben taşınırken,onu belki bidaha hiç göremeyeceğimi düşünerek onla konuştum.uzun bi süre belki 1 sene boyunca hiçkimse olmayacağını söylemiştim.Giderken bana okadar koyuyoduki...hayatımda hiçbişey için bukadar üzülmemiş,hiçkimseyle beraber olmak için bukadar istek duymamıştım.(biliyorum yeşilçam gibi ama burada yazılan herşey kelimesi kelimesine gerçek) Taşındık..Eryaman gibi sosyal ortamı
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Vallaha bidaha okudum,yüzüklerin efendisi gibi olmuş,efsane mübarek,zaten yaz yaz bitmedi.Şaka biyana 1.5 saatte değil 1 saat 50 dakika oturdum yazdım. Bence aşk böyle bişey. "Şu gızı gördüm,aşıh oldum la" demek aşk değil. Frp sakın yanlış anlama,sana gönderme yapmıyorum :) Herkesin kafasındaki aşk kendinedir bence.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Eylül 2004 04:03 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Vay be korax.. Özendim şimdi.. Daha ne diyim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ben hep ayrıldıktan sonra bir iki gün kötü olurum. Sonra unuturum istemesemde ! Ben hiç böyle olamadım olmak istesemde...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bende Çok özendim,ben neden olamıyorum diye :) Doğru kişiyi bekle sadece.Kendini eve tıka,kapat,doğru kişi gelsin seni bulsun demiyorum :) Yaşamana bak.Doğru kişi nasıl olsa bigün seni bulur,yada sen onu bulursun. Bilemiyosun işte,hayat çok değişken.Zaman herşeyi değiştiriyo,Bazen su gibi akıp gidiyo engel olamıyosun,bazense geçmek bilmiyo.Ne engelleyebiliyosun,nede hızlandırabiliyosun.Ama herşey'i zaman gösteriyo. Ben yatıyorum,gündüz devam ederiz artık :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Eylül 2004 04:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Frp işin zor valla , aynı duyguları bende yaşadım bundan 1 ay kadar evvel, sana tavsiyem sabırlı olman ve biraz ağırdan gitmek en iyisi olacaktır.ama tabi sabırlı ol derken umursamazlık yapma. Dipnot: Mirzabey Sende nerden çıktın be kardeşim ne zaman arakladın benim nicki :D [signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator Us Kay [Bu mesaj Daggerfall tarafından 17 Eylül 2004 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Frp yi bilmekle olmuyor bu işler :-P bence zamana bırak oda senin düşdüğün duruma düşerse olur bu iş..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Brook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Oturup Korax gibi anlatsam,akşama kadar yazmam gerek heralde :) Onun için,seviyosan git konuş,ben konuştum 2 senedir birlikteyim..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Venator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya çocuğu çok da gaza getirmeyin sakin. Sora gaz olcak kız en ufak bişi yaparsa atliycak sora aman yani dikkatli olucan kural bu :) Biz direk gidip konuştuk da noldu...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
sheref Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 üzülme geçer[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 frp kardes sana kolay gelsın bende o yaslarda asık olmustum kız hayatımı s.kmişti.ama 1 sene sonra ben kendıme asık etmeyı basardım.sonra da onun hayatı benımkınden beter oldu.benceılk once bellı et snra aradan sıyrıl o zmn emın ol sana kosa kosa gelır =) bende oyle olmustu valla artık yeter sevmıcem dedım veya bellı etmemek de denebılır cunku sevgı ole pat dıye bırakılabılcek bısı deıl.ama ılk once bı sekılde senın onu sevdıgını anlasın sonra da ılgısız davran yanı kız yanından gecerken ıcıne duser gıbı bakma.[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi.
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 eywah kardeşim umarım ayrılmassın çünkü gene topiq açıcan bu sefer ayrıldık die soora biz uraşcaz boşver sen sarılma en iisi yada yumoş ayı bul bi tane ona sarıl :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bkz: Ema ablamızın taktikleri[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme)
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 aşık olduysan kuşu aç bırakcan[signature][hline] curious about me ? photos [Bu mesaj cmrownz tarafından 17 Eylül 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
mikado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Hahaha cmrownz 2'de 2.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
redge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Naparsan yap cep telefonundan mesaj atma bunun 2 nedeni var 1. Mesela olduda kabul etmedi arkadaşlarına maskara konusu olursun gösterir bak x bana ne mesaj attı salak falan filan 2.Yüzyüze görüşmek hep daha etkili oluyo ama dikkat et sakına çok fazla espiri yapma ama arada bir patlat ve onu bencede dikkatli dinle şirinlikler falan yap işte bi yolunu bul ilk muhabbeti başlat gerisi gelir By REDGE 1. kurala uy ben ettim sen etme :-( gerçe sonuçta ta oldu ama çaktırma;)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Brook, 17 Eylül 2004 11:25 tarihinde demiş ki: Oturup Korax gibi anlatsam,akşama kadar yazmam gerek heralde :) Onun için,seviyosan git konuş,ben konuştum 2 senedir birlikteyim.. Hadi ordan senin ne entrikan döndüde :-) Hem sen aynı sınıftasın,çocuğa yalan yanlış akıllar vermeyin. Frp,Hired_gun'ın anlattıklarını yap,en mantıklısı ve izlenebilecek en iyi yol o çünkü. Ah vurma aşkım ya,vallaha çocuğa akıl vermek için.. ah kafam,ne vuruyon ya :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Eylül 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 boşver aşık olma highway to hell dinle onun yerine aşk kötü şey kurtulmaya çalışıyorum ben de...
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 farkettiyseniz frp 5 sayfadır cvp vermemiş, konuyu takip etmiyo mudur nedir? aloo eşek sıpası senin için uğraşıyoruz burada :P korax üstadım, sanada bi göz kırpıyorum buradan, hani adam gibi adam az bulunur. gelelim konuya, açacagım kzı tavlama topicine davet ediyorum hepinizi. [Bu mesaj kinetica tarafından 17 Eylül 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar